ΠΑΟΚ

Με Βιτόλο, Ίβιτς κόντρα στους Ρώσους

Με Βιτόλο, Ίβιτς κόντρα στους Ρώσους
INTIME SPORTS

Ο Βίκτορ Βιτόλο συμπεριελήφθη μετά από πολύ καιρό και πάλι στην αποστολή του ΠΑΟΚ ενόψει του πρώτου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη φάση των "32" του Europa League.

Ο Ισπανός μέσος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης στη Σουρωτή, που ήταν και η τελευταία πριν την κρίσιμη αναμέτρηση.

Εκτός από τον Βιτόλο, το πρόγραμμα ακολούθησε και ο Βλάνταν Ίβιτς, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε την Τρίτη.

Όσον αφορά στον Λίνο, ο οποίος συγκρούστηκε με τον Αρίας κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, ο Μάκης Χάβος τον συμπεριέλαβε στους "εκλεκτούς".

Η 20μελής αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης (17/02, 22:05) με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Σαλπιγγίδη, Τσουκαλά, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Εκτός 20άδας έμεινε ο Σακελλαρίου, παρά το γεγονός ότι πήρε τη θέση του Λίνο στην προπόνηση, όταν ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ