ΠΑΟΚ

Με κόσμο το ΠΑΟΚ-Άρης; Ίσως από του χρόνου...

Με κόσμο το ΠΑΟΚ-Άρης; Ίσως από του χρόνου...

Η διαλλακτική στάση της Αστυνομίας στη σημερινή (18/11) σύσκεψη δίνει ελπίδες τα επόμενα χρόνια τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Αρης να διεξάγονται με παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων.

Το κυριακάτικο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Αρης θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία οπαδών των "κίτρινων", αλλά η διαλλακτική στάση της Αστυνομίας στη σημερινή (18/11) σύσκεψη δίνει ελπίδες από του χρόνου τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων να πραγματοποιούνται με παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Δείγμα της διάθεσης της Αστυνομίας είναι ότι στην σημερινή (18/11) σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του κυριακάτικου (24/11) αγώνα, πρότεινε να μεταβούν την Κυριακή στην Τούμπα οπαδοί του Αρη, αλλά με την προϋοπόθεση ότι θα εκδοθούν για τους φίλους του ΠΑΟΚ μόλις 15.000 εισιτήρια, κάτι που, φυσικά, δεν έγινε δεκτό από τους ανθρώπους του "Δικεφάλου".

Πάντως, άνοιξε ο δρόμος ώστε τα επόμενα χρόνια να βλέπουμε αγώνες ΠΑΟΚ-Αρης με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων και χαρακτηριστικά, μάλιστα, είναι όσα είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας στη σύσκεψη της Δευτέρας (18/11). "Βλέπουμε ότι πάτε καλά, η ατμόσφαιρα είναι καλή και του χρόνου θα το εξετάσουμε για να υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων", τόνισε συγκεκριμένα.

Τέλος, η ΠΑΕ Αρης θα πάρει 25 προσκλήσεις, ενώ αποφασίστηκε να τηρηθούν αυστηρά μέτρα κατά την άφιξη της αποστολής των "κίτρινων" στην Τούμπα. Το πλήρες σχέδιο θα συζητηθεί το πρωί της Κυριακής (24/11).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ