ΠΑΟΚ

Με Τζαβέλλα για ψυχολογική τόνωση η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Με Τζαβέλλα για ψυχολογική τόνωση η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ταξίδεψε στην Αθήνα, έκανε μέρος της προπόνησης και θα βοηθήσει στην ψυχολογική προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (23/10, 20:30). Μπήκαν στο πρόγραμμα Αθανασιάδης, Μυστακίδης, κανονικά και ο Μαλεζάς. Πρόβλημα με Βελλίδη.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό άρχισε το απόγευμα της Παρασκευής (21/10) στην Αθήνα. Μετά από ταξίδι 3,5 ωρών από το Μπακού και διάλειμμα στο ξενοδοχείο για γεύμα, η αποστολή του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκε στο γήπεδο για προπόνηση.

Οι βασικοί στον χθεσινό αγώνα με την Καραμπάχ ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αποκατάσταση σε πισίνα. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα μειωμένης έντασης λόγω της καταπόνησης των ποδοσφαιριστών από το ταξίδι και αφορούσε στην κυκλοφορία της μπάλας σε μικρό χώρο.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης και ο Γιάννης Μυστακίδης προπονήθηκαν κανονικά, όπως και ο Στέλιος Μαλεζάς που είχε κάνει κανονικά προπόνηση και στο Μπακού, ενώ ο Μάρκος Βελλίδης ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα κι έμεινε στο γυμναστήριο όπου του χορηγήθηκε ενδοφλέβια φαρμακευτική αγωγή.

Ο Τζαβέλλας "ντοπάρει" τους συμπαίκτες του

Η είδηση είχε να κάνει με τη παρουσία του Τζαβέλλα που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη και έβγαλε μέρος της προπόνησης για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ματς της Εθνικής με την Κύπρο.

Ο διεθνής αμυντικός συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς. Επιλέχθηκε να κατέβει Αθήνα και να ενσωματωθεί στην αποστολή για να βοηθήσει στην ψυχολογική προετοιμασία των συμπαικτών του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού είναι εμφανέστατο ότι το πάθος του έχει λείψει από την ομάδα.

Photo Credits: paokfc.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η τελευταία εκτός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ