ΠΑΟΚ

Η τελευταία εκτός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Η τελευταία εκτός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε σε αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης μακριά από την Τούμπα μετά από περίπου ένα χρόνο. Επίσης, η ήττα από την Καραμπάγκ ήταν η δεύτερη της τρέχουσας σεζόν.

Ήττα με 2-0 υπέστη ο ΠΑΟΚ από την Καραμπάγκ στο Μπακού για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Δικέφαλος είχε να ηττηθεί σε εκτός έδρας αναμέτρηση στο πλαίσιο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, από το παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Europa League της περσινής σεζόν, κόντρα στην Κρασνοντάρ στη Ρωσία.

Πέρασε περίπου ένας χρόνος από τότε, όταν στις 5 Νοεμβρίου του 2015, ο "Δικέφαλος" έχασε με 2-1 από τη ρωσική ομάδα για την 4η αγωνιστική του ομίλου. Αποτέλεσμα που ουσιαστικά σήμανε και τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του θεσμού. Τα γκολ της Κρασνοντάρ είχαν πετύχει οι Αρί (33΄) και Ζοαοζίνιο (67΄ πεν.), ενώ για τον ΠΑΟΚ μείωσε ο Μακ στις καθυστερήσεις (91΄).

Από εκείνο το παιχνίδι και έπειτα, οι "ασπρόμαυροι" έδωσαν συνολικά τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδι μακριά από την Τούμπα και μετρούσαν τρεις νίκες και μία ισοπαλία, μέχρι τη χθεσινή ήττα από την Καραμπάγκ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε αυτά τα ματς:

Ντόρτμουντ-ΠΑΟΚ 0-1 (10/12/2015 - 6η αγωνιστική ομίλων Europa League)

Άγιαξ-ΠΑΟΚ 1-1 (26/7/2016 - 3ος προκριματικός γύρος Champions League)

Ντιναμό Τιφλίδας-ΠΑΟΚ 0-3 (18/8/2016 - Play off Europa League)

Σλόβαν Λίμπερετς-ΠΑΟΚ 1-2 (29/9/2016 - 2η αγωνιστική ομίλων Europa League)

Η δεύτερη φετινή ήττα του ΠΑΟΚ

Παράλληλα, η ήττα του ΠΑΟΚ από την Καραμπάγκ ήταν μόλις η δεύτερη στην τρέχουσα σεζόν, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 2,5 μήνες, καθώς η τελευταία ήττα τους μέχρι τη χθεσινή στο Μπακού ήταν εκείνη από τον Άγιαξ με 1-2 στην Τούμπα, στις 3 Αυγούστου, που είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σε συνολικά 12 αγώνες εντός και εκτός συνόρων, ο "Δικέφαλος" μετράει 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες μέχρι στιγμής στην αγωνιστική περίοδο που διανύουμε. Στο πρωτάθλημα είναι αήττητος με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες, ενώ στην Ευρώπη έχει 3 νίκες, 2 ήττες και 2 ισοπαλίες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ