ΠΑΟΚ

Με ενδεκάδα Πανιωνίου ο ΠΑΟΚ

Με ενδεκάδα Πανιωνίου ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ θα αναμένεται να παραταχθεί απέναντι στην Κέρκυρα με τους παίκτες που έπαιξε κόντρα στον Πανιώνιο.

Η κρισιμότητα του αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα, δεδομένου πως για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη αλλά και να μην λήξει ισόπαλο του παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, οδηγεί τον Αγγελο Αναστασιάδη στην απόφαση να μην κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς κόντρα στον Πανιώνιο.

Ετσι αναμένεται να παίξουν βασικοί στην αρχική ενδεκάδα. Ποιοι θα είναι αυτοί; Ο Ιτάνζ κάτω από τα γκολπόστ, δεξιά ο Κίτσιου, αριστερά ο Ρατς και στο κέντρο της άμυνας οι Σκόνδρας και Βίτορ. Στο κέντρο θα είναι ο Μαντούρο, ο Κάτσε και ο Τζανδάρης και η τριάδα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Περέιρα, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη. Πολύ πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Ρόμπερτ Μακ ως αλλαγή.

Εκτός αποστολής για πειθαρχικό παράπτωμα ο Σπυρόπουλος

Ο Νίκος Σπυρόπουλος έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με την Κέρκυρα και ο λόγος είναι ένα πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε το Σάββατο, μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα λεκτικό επεισόδιο με τον Άγγελο Αναστασιάδη καθώς αντέδρασε σε κάτι που του είπε ο Έλληνας τεχνικός. Ο παίκτης παραπέμπεται στην διοίκηση για να απολογηθεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ