ΠΑΟΚ

"Με Αγγελίδη και τον γιο μου θα κάνετε ομάδα"

"Με Αγγελίδη και τον γιο μου θα κάνετε ομάδα"
Αγγελίδης Σαββίδης INTIME SPORTS

Διαβάστε όλο το παρασκήνιο της επιλογής για την επιστροφή του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ από την οικογένεια Σαββίδη.

Το σενάριο της επιστροφής του άρχισε να ζωντανεύει στο πίσω μέρους του μυαλού όλων όσοι ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ, όχι όμως τόσο άμεσα όσο τελικά έγινε.

Ας όψεται γι' αυτό η κάψα του Γιώργου Σαββίδη. Ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη ήταν αυτός που έριξε την ιδέα στον πατέρα του. Και εκείνος δεν του χάλασε το χατίρι.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έφθασε στην Θεσσαλονίκη το πρωί του περασμένου Σαββάτου (23/5) και το μεσημέρι ο Γκαρσία κλήθηκε σε συνάντηση.

Παρόντες ο Ιάκωβος Αγγελίδης και ο Γιώργος Σαββίδης στο πλευρό του πατέρα του. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ εξήγησε στον Γκαρσία για ποιον λόγο τον θέλει πίσω στην ομάδα.

"Πάμπλο, πέρυσι ουσιαστικά δεν προλαβες να κάνεις τίποτα στο ρόλο που είχαμε σκεφτεί να σου δώσουμε. Τώρα σε θέλουμε απόλυτα ενεργό στην ομάδα. Είσαι άφθαρτος, από τους λίγους στην ομάδα και θέλω μαζί με τον Ιάκωβο Αγγελίδη και τον γιο μου να σχεδιάσετε από την αρχή τον ΠΑΟΚ. Θέλω να τη στήσω σωστά από την αρχή". του είπε και ο Γκαρσία δέχθηκε.

Κυρίως γιατί πλέον είναι σε θέση να παίρνει αποφάσεις και δεν υπάρχουν στην ομάδα άνθρωποι με τους οποίους δεν μπορούσε να συνεργαστεί και είχε παράπονα από τη στάση τους απέναντί του, όπως ο Ζήσης Βρύζας.

Μέσα στην ημέρα θα κληθεί στα γραφεία για να υπογράψει το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα καθοριστεί ο ρόλος του, κυρίως στο τι πρόκειται να κάνει άμεσα μέχρι να τελειώσουν τα παιχνίδια και να αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας περιόδου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ