ΠΑΟΚ

Με 21 παίκτες "πετάει" ο ΠΑΟΚ για Τσεχία

Με 21 παίκτες "πετάει" ο ΠΑΟΚ για Τσεχία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή που επέλεξε ο Βλάνταν Ίβιτς για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν στο Λίμπερετς και θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (28/9).

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του στην Ελλάδα πριν από το παιχνίδι με την Σλόβαν στο Λίπερετς και ο Βλάνταν Ίβιτς έβγαλε την αποστολή που αύριο το πρωί θα πετάξει για Τσεχία.

Σ' αυτήν περιλαμβάνονται 21 παίκτες και συγκεκριμένα οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βαρέλα, Κρέσπο, Χαρίσης, Κάνιας, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Κάμπος, Ροντρίγκες, Περέιρα, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Εκτός-σε σχέση με τη λίστα που έχει δηλωθεί στην UEFA-έμειναν οι Βελλίδης, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Πούγγουρας, Δημητριάδης, Δεληγιαννίδης, Σιαμπάνης (είναι με την Κ20 στην Ουγγαρία για το UEFA Youth League).Η πολυάριθμη αποστολή φανερώνει και στις σκέψεις του Ίβιτς για ροτέισιον στο μεθαυριανό ματς.Όσον αφορά στο πρόγραμμα προπόνησης που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, αφορούσε στην κυκλοφορία της μπάλας, το transition game και τα τελειώματα έπειτα από γέμισμα από τα άκρα.Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί στις 10:30 το πρωί της Τετάρτης (28.09) για την Τσεχία.

Η προπόνηση του Δικεφάλου θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 ώρα Ελλάδας στο γήπεδο "U Nisy" και θα είναι ανοικτή τα πρώτα 15' για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα, στις 19:00 ώρα Ελλάδας, ο Βλάνταν Ίβιτς θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ