ΠΑΟΚ

Μάτος: "Διπλό" διότι πέρασε καιρός..."

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÅÓÔÅÑÓÏÕÍÔÓ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OSTERSUNDS (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Οι αναφορές του Μάτος στο πάθος που τον χαρακτηρίζει και την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη.

Ο Λέο Μάτος αναδείχθηκε "11888 MVP" Οκτωβρίου στην ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και κατά την παραλαβή του βραβείου του στάθηκε στο τρόπο παιχνιδιού του, αλλά και στο μοναδικό στόχο του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το βραβείο:
"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας ψήφισε και τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα έπαιρνα αυτό το βραβείο. Νιώθω καλά, είναι ένα βραβείο που δείχνει ότι κάνεις καλή δουλειά. Το σημαντικό είναι τα ομαδικά βραβεία, διότι αυτά θα μείνουν στο τέλος, αλλά όπως και να έχει, είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεται καλά".

Για το πάθος που τον χαρακτηρίζει στο παιχνίδι του:
"Νομίζω είναι σίγουρα ένα κομμάτι τηςπροσωπικότητας μου αυτότο πάθος, ίσως λόγω και βιωμάτων που έχω στο ποδόσφαιρο από μικρό παιδί. Το ποδόσφαιρο, με τα χρόνια, είναι ευχαρίστηση για μένα, προφανώς είναι δουλειά γιατί μέσα από αυτό θα υπάρχει φαγητό στο τραπέζι, αλλά στο γήπεδο προσπαθώ να βγάλω πάθος και διάθεση κάθε φορά.

Ακόμη κι όταν δεν πάει καλά για μένα το παιχνίδι, δίνω το 100%κι αυτό θα εκτιμηθεί.Σίγουρα δεν είσαι πάντα στο μέγιστο στην προσφορά σου, αλλά προσπαθώ να πετύχω αυτά που πρέπει με ένταση μέσα στο παιχνίδι για να βοηθήσω την ομάδα. Κι αυτό μου βγαίνει και μένα σαν ευχαρίστηση".

Για τις αναφορές των οπαδών που τον θεωρούν πρότυπο για το πάθος που βγάζει:
"Νιώθω πολύ καλά που με χρησιμοποιούν σαν παράδειγμα οι οπαδοί, αλλά δεν νομίζω ότι και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου δεν παίζουν με πάθος. Δεν νομίζω ότι στερούνται πάθους, ίσως εγώ το δείχνω περισσότερο με τις κινήσεις μου στο γήπεδο. Και πάλι όμως, το να παίζεις με πάθος, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είσαι ο καλύτερος.

Στοτελευταίο ματς για παράδειγμα, οι άλλοι ήταν καλύτεροι από μένα, για αυτό είμαστε ομάδα, ο ένας καλύπτει τον άλλον. Είναι πολύ σημαντικό όταν οι οπαδοί αναγνωρίζουν την προσφορά ενός παίκτη, αλλά νομίζω ότι όλοι οι συμπαίκτες μου παίζουν με πάθος".

Για το αν έφτασε η ώρα να πάρει ο ΠΑΟΚ μια εκτός έδρας νίκη:
"Πράγματι γιατί έχει περάσει καιρός. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να δείξουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ και να είμαστε το ίδιο επιθετικοί όπως είμαστε στην Τούμπα, γιατί σε πολλά παιχνίδια δεν το κάναμε. Είδαμε πολλά βίντεο, προετοιμαστήκαμε καλά και πρέπει να πάμε να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ