ΠΑΟΚ

Μαθήματα τακτικής εν όψει του πρώτου φιλικού

Μαθήματα τακτικής εν όψει του πρώτου φιλικού

Σε ρυθμούς αγώνα έβαλε ο Άγγελος Αναστασιάδης τους παίκτες του στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή. Διαβάστε τι έγινε σε αυτήν και δείτε φωτογραφίες και βίντεο του sport24.gr

Μπορεί η απόφαση του CAS να μην άρεσε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ωστόσο, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ συνέχισαν κανονικά την προετοιμασία τους το απόγευμα της Παρασκευής. Άλλωστε δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια, αφού ο "Δικέφαλος" δίνει το Σάββατο το πρώτο του φιλικό τεστ κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης και ο Άγγελος Αναστασιάδης θέλει να παρουσιάσει την ομάδα του όσο το δυνατόν καλύτερη αναλογιζόμενος πάντα το χρονικό σημείο της προετοιμασίας.

Το βάρος στην τακτική

Με όλα αυτά κατά νου ο Έλληνας τεχνικός δούλεψε πολύ στο κομμάτι της τακτικής στην προπόνηση της Παρασκευής (11/7). Ασχολήθηκε με άμυνα και επίθεση, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό διπλό, στην διάρκεια του οποίου ο Μααρτεν Μάρτενς σκόραρε ένα πολύ όμορφο γκολ από φάουλ.

Μαθήματα τακτικής εν όψει του πρώτου φιλικού

Οι πρώτες σκέψεις(;)

Ο Αναστασιάδης φαίνεται να έχει καταλήξει μια πρώτη ιδέα για το ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει,(σε ορισμένες θέσεις)στο φιλικό με την Σταντάρ Λιέγης. Στην άμυνα χρησιμοποίησε από αριστερά προς τα δεξιά τους Ποζατζίδη, Βίτορ, Κατσικά και Σκόνδρα, ενώ στον άξονα έπαιξε ο Γκολάσα έχοντας στα αριστερά του τον Μάρτενς. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, αυτοί οι παίκτες να ξεκινήσουν στο φιλικό κόντρα στους Βέλγους

. Εκτός για 2-3 μέρες ο Σπυρόπουλος
Από την προπόνηση απουσιάζει ο Νίκος Σπυρόπουλος, λόγω μιας φλεγμονής στο δάχτυλο του ποδιού του, η οποία προήλθε από πάτημα κατά την διάρκεια μιας άσκησης. Ο γιατρός της ομάδας, Γιώργος Οικονομίδης, υπέβαλλε τον παίκτη σε μία μικροεπέμβαση, η φλεγμονή υποχώρησε, ωστόσο, ο Σπυρόπουλος θα μείνει εκτός για τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες.

Μαθήματα τακτικής εν όψει του πρώτου φιλικού

Χαμηλού ρυθμοί για τρεις

Όσον αφορά στους υπόλοιπους παίκτες οι Ρατς, Κιόσε και Κάτσε προπονήθηκαν σε χαμηλότερο τέμπο σε σχέση με τους συμπαίκτες τους, αφού πρέπει πρώτα να "πιάσουν" υψηλά στάνταρ στη φυσική τους κατάσταση και έπειτα να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.

Μαθήματα τακτικής εν όψει του πρώτου φιλικού

Φιλικό με Καμπούρ στις 26 Ιουλίου

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, πέρα των συμφωνηθέντων μέχρι τώρα. Η απόφαση του CAS δίνει περισσότερο χρόνο προετοιμασίας στον "Δικέφαλο" και έτσι οι άνθρωποί του κανόνισαν φιλικό αγώνα με την ολλανδική Καμπούρ για τις 26 Ιουλίου στο γήπεδο που χρησιμοποιεί η ομάδα του Αναστασιάδη για τις προπονήσεις της.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ