ΠΑΟΚ

Μαθήματα ΠΑΟΚ με υπότιτλους και μετάφραση

Μαθήματα ΠΑΟΚ με υπότιτλους και μετάφραση

Με αγγλικούς υπότιτλους και μεταφραστή για τους ισπανόφωνους προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ του ΠΑΟΚ στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ. Μαζί τους και τα τμήματα Κ20, Κ17 και Κ15 των Ακαδημιών. (φωτογραφίες)

Αποτελεί μόνιμο παράπονο των οπαδών του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια για αρκετούς από τους ξένους παίκτες της ομάδας: "Δεν έχουν καταλάβει σε ποιον σύλλογο ήρθαν".

Αφορά κυρίως στις φουρνιές μετά από εκείνη του Γκαρσία, του Λίνο, του Κοντρέρας και του Μουσλίμοβιτς που λόγω των συχνών συναναστροφών τους με φίλους του Δικεφάλου και τις επισκέψεις τους σε συνδέσμους είχαν αποκτήσει ένα ξεχωριστό δέσιμο με την ομάδα. Αρκετοί από τους μεταγενέστερους έμοιαζαν πολλές φορές αποκομμένοι από τον οργανισμό ΠΑΟΚ κι αυτό ήταν κάτι που δεν περνούσε απαρατήρητο.

Πολλοί μιλούσαν και για αδυναμία της ΠΑΕ να τους βάλει στο κλίμα του συλλόγου, γι’ αυτό και η χθεσινή κίνηση να πάει όλη η πρώτη ομάδα σε κινηματογράφο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ του Νίκου Τριανταφυλλίδη "90 χρόνια ΠΑΟΚ: Νοσταλγώντας το μέλλον" έτυχε άκρως θετικής ανταπόκρισης.

Πόσο μάλλον όταν γίνεται γνωστό ότι αυτό δεν συνέβη για εθιμοτυπικούς λόγους. Υπήρξε πρόβλεψη, το ντοκιμαντέρ να προβληθεί με αγγλικούς υπότιτλους και για τους ισπανόφωνους με μετάφραση την ώρα της προβολής, μέσω ειδικών μηχανημάτων που είχαν συνδέσει με ακουστικά στα αυτιά τους.

Οι ξένοι είδαν πλάνα και άκουσαν αφηγήσεις για όλα τα κομμάτια της ιστορίας του ΠΑΟΚ, από το 1926 μέχρι σήμερα. Πλέον ξέρουν πολλά περισσότερα πράγματα για τις ρίζες και τοDNAτου συλλόγου.

Μαζί τους και οι πιτσιρικάδες των τμημάτων Κ20, Κ17 και Κ15 των Ακαδημιών, που βίωσαν κι αυτοί μία ξεχωριστή βραδιά. Προφανώς η πρώτη φορά δημιουργεί σκέψεις για μία κίνηση που θα καθιερωθεί κάθε χρόνο για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεοφερμένοι.

Δείτε και χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη χθεσινή βραδιά:

Μαθήματα ΠΑΟΚ με υπότιτλους και μετάφραση
Μαθήματα ΠΑΟΚ με υπότιτλους και μετάφραση
Μαθήματα ΠΑΟΚ με υπότιτλους και μετάφραση
Μαθήματα ΠΑΟΚ με υπότιτλους και μετάφραση
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ