ΠΑΟΚ

Μάρτενς: "Δεν στέκεται σε πρόσωπα ο Αναστασιάδης"

Μάρτενς: "Δεν στέκεται σε πρόσωπα ο Αναστασιάδης"
INTIME SPORTS

Ο Μάρτενς μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε για την περσινή σεζόν και τα όσα ακούστηκαν περί αποχώρησής του από τον "Δικέφαλο".

Προσιτό άνθρωπο χαρακτήρισε τον Άγγελο Αναστασιάδη ο Μάαρτεν Μάρτενς κατά την media day που διοργανώθηκε στο Ελατοχώρι, ενώ ο Βέλγος έκανε λόγο για φήμες σχετικά με όσα ακούστηκαν περί αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την σεζόν που ολοκληρώθηκε: "Είναι σίγουρα απογοητευτικό όταν δεν πετυχαίνεις τους στόχους σου και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και γενικότερα ω ς ομάδα αφού θέλαμε να πάμε καλύτερα, να δώσουμε στον κόσμο μας χαρά κάτι το οποίο δεν καταφέραμε να το κάνουμε. Το παρελθόν, όμως, είναι παρελθόν και πάντα στην ζωή είσαι υποχρεωμένος να κοιτάς το μέλλον. Επομένως αυτό που πρέπει να κάνουμε και το κάνουμε όλο αυτό το διάστημα είναι να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε την φετινή χρονιά να καταφέρουμε πράγματα που δεν καταφέραμε πέρσι. Μόνο αυτό μπορείς να κάνεις, να κοιτάς το μέλλον δουλεύοντας σκληρά".

Για όσα ακούστηκαν περί αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ: "Οι φήμες είναι κάτι που συναντάς συχνά στο ποδόσφαιρο. Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με όλα αυτά τα πράγματα. Εγώ είμαι εδώ, δουλεύω σκληρά με την ομάδα και με τον νέο προπονητή. Αρχικά δουλεύουμε πάνω στην φυσική κατάσταση, έχουμε κάνει λίγες ασκήσεις με μπάλα. Η ουσία είναι ότι είμαι εδώ στον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσω για το καλύτερο".

Για το αν θεωρεί ότι τη νέα σεζόν θα δείξει το καλό του πρόσωπο: "Είναι γεγονός ότι είχα έναν τραυματισμό που με ταλαιπώρησε και με πήγε αρκετά πίσω. Αλλά είμαι θετικός άνθρωπος. Εγώ είμαι εδώ δουλεύω σκληρά και αυτό που με ενδιαφέρει είναι το μέλλον, όχι το παρελθόν. Με το παρελθόν δεν κερδίζεις τίποτα".

Για τις εντυπώσεις του από τον Αγγελο Αναστασιάδη: "Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι έχουμε κάνει ελάχιστες προπονήσεις με μπάλα, γιατί δουλέψαμε στην φυσική κατάσταση. Αλλά μπορώ να σας πω για την συμπεριφορά του, ότι είναι ένας προσιτός άνθρωπος, ένας καλός χαρακτήρας που είναι κοντά σε όλα τα παιδιά συνεχώς".

Για το αν έχει συζητήσει με τον Αναστασιάδη για να πάρει ηγετικό ρόλο στον ΠΑΟΚ: "Όχι για κάτι τέτοιο δεν έχουμε μιλήσει, γιατί όπως σας είπα μέχρι στιγμής δουλεύουμε στην φυσική κατάσταση και έχουμε κάνει ελάχιστες προπονήσεις με μπάλα. Επομένως δεν έχουμε συζητήσει για κάτι τέτοιο"

Για το τι ξεχωρίζει από τον προπονητή του ΠΑΟΚ: "Πρώτα απ’ όλα πρέπει να πω ότι δεν είναι ολοκληρωμένο το ρόστερ. Παρόλα αυτά δεν στέκεται σε πρόσωπα αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το ομαδικό πνεύμα. Θέλει να μας μεταδώσει ότι πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα"

Για το πως είναι να δουλεύει με Ελληνα προπονητή: "Εντάξει δεν το βλέπω Έλληνας ή ξένος προπονητής. Λόγω της διαφορετικής γλώσσας δυσκολεύομαι να καταλάβω κάποια πράγματα στο γήπεδο εκείνη την στιγμή, αλλά τα καταλαβαίνω αμέσως μετά. Είναι κάτι που ξεπερνιέται γρήγορα".

Για το αν αισθάνεται σαν "δάσκαλος" των νεαρών παικτών: "Όπως είπα και πριν έχουμε κάνει ελάχιστες προπονήσεις με την μπάλα. Για όλα αυτά τα νέα παιδιά μπορώ να πω ότι δουλεύουν σκληρά, αφού θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνεται. Σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας με μεταγραφές είναι κάτι που αφορά την διοίκηση και τον προπονητή".

Για τον αποκλεισμό του Βελγίου από το Μουντιάλ: "Ήταν μία δύσκολη μέρα για μένα γιατί μένω στο ίδιο δωμάτιο με τον Μαντούρο. Το Βέλγιο αποκλείστηκε και η Ολλανδία πέρασε… Υπήρχαν πειράγματα. Δυστυχώς δεν θα παίξουμε Βέλγιο-Ολλανδία στον ημιτελικό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η Ολλανδία απέδειξε ότι έχει τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο. Τώρα αν με ρωτάτε ποιος θα το πάρει, θα μπορούσα να σας πω ότι όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στους "16" ήταν κοντά η μία στην άλλη. Αλλά λένε ότι στο τέλος οι Γερμανοί πάντα κερδίζουν".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ