ΠΑΟΚ

Μαντούρο: "Καλό θα ήταν να αρχίσουμε με τρεις νίκες"

Μαντούρο: "Καλό θα ήταν να αρχίσουμε με τρεις νίκες"
Μαντούρο INTIME SPORTS

Ο Χέντβιχες Μαντούρο μίλησε για την αξία της ενδεχόμενης νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου και για τον στόχο της παρουσίας στα προκριματικά του Champions League.

Μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον ΟΦΗ, ο Χέντβιχες Μαντούρο επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ατρόμητο. Ο Ολλανδός μέσος δήλωσε σχετικά στη NOVA:

Για την αγωνιστική ετοιμότητά του: "Εδώ και τρεις εβδομάδες προπονούμαι σε φουλ ρυθμούς με την ομάδα και είμαι έτοιμος να βοηθήσω".

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: "Χάσαμε παιχνίδια που δεν έπρεπε και αναφέρομαι σε υποδεέστερους αντιπάλους, ενώ κερδίσαμε τις μεγάλες ομάδες όπως για παράδειγμα τον Ολυμπιακό στην Αθήνα. Πλέον έχουμε στόχο το Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει μέσα από τα πλέι οφ να κερδίσουμε αυτή τη θέση".

Για τους τρεις αντιπάλους του ΠΑΟΚ στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ: "Είναι καλές ομάδες, αλλά έχουμε την ποιότητα να τις κερδίσουμε. Είμαστε και εμείς καλή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλά όμως για να τις κερδίσουμε".

Για τα στοιχεία που χρειάζεται η ομάδα του για να τερματίσει πρώτη στα πλέι οφ: "Πρώτα απ’ όλα έχουμε τον αγώνα με τον Ατρόμητο και είναι ο πιο σημαντικός. Πρέπει να τον κερδίσουμε αφού μετά έχουμε δυο αγώνες στην έδρα μας. Καλό θα ήταν λοιπόν να αρχίσουμε με τρεις νίκες. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε στο Περιστέρι γιατί αυτό θα αγχώσει και τις άλλες ομάδες".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ