ΠΑΟΚ

Μάνατζερ Μπλάνκο: "Μιλάω με Ελλάδα αλλά όχι με ΠΑΟΚ"

Μάνατζερ Μπλάνκο: "Μιλάω με Ελλάδα αλλά όχι με ΠΑΟΚ"

Ο μάνατζερ του Σεμπαστιάν Μπλάνκο μίλησε στο Sport24.gr αποκαλύπτοντας πως δεν έχει δεχτεί ακόμη κρούση από τον ΠΑΟΚ, αλλά μιλά με άλλη ελληνική ομάδα.

Το Sport24.gr μίλησε με τον μάνατζερ του Σεμπαστιάν Μπλάνκο, Μαρτίν Γκουασταντισένιο, ο οποίος παραδέχτηκε ότι μιλάει με ελληνική ομάδα για τον Αργεντινό επιθετικό της Γουέστ Μπρομ, το όνομα της οποίας δεν αποκάλυψε.

Αρχικά ο Μαρτίν Γκουασταντισένιο ρωτήθηκε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σεμπαστιάν Μπλάνκο, εκφράζοντας άγνοια για το Δικέφαλο, επιμένοντας ωστόσο ότι τον έχει πλησιάσει ελληνική ομάδα για τον πελάτη του.

"Ακόμη για τον ΠΑΟΚ δεν γνωρίζω τίποτα. Μιλάω με μία άλλη ελληνική ομάδα για τον πελάτη μου.", ήταν η λιτή, αρχική, τοποθέτηση του Μαρτίν Γκουασταντισένιο.

Μάνατζερ Μπλάνκο: "Μιλάω με Ελλάδα αλλά όχι με ΠΑΟΚ"

Στη συνέχεια ρωτήθηκε ποιος είναι ο ελληνικός σύλλογος που ενδιαφέρεται για τον Αργεντινό πρώην μεσοεπιθετικό των Λανούς και Μεταλίστ, ωστόσο δεν είχε διάθεση να αποκαλύψει το όνομα της ομάδας, εξηγώντας το γιατί.

-Είπατε, έχετε κρούση από ελληνική ομάδα, άλλη πλην του ΠΑΟΚ. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, κάποια άλλη;

"Μπορεί να είναι μία ομάδα από αυτές τις δύο που αναφέρατε. Δεν θέλω να αποκαλύψω το όνομα της ομάδας, όσο κι αν επιμένετε, για λόγους σεβασμού προς την ομάδα."

Μάνατζερ Μπλάνκο: "Μιλάω με Ελλάδα αλλά όχι με ΠΑΟΚ"

Λίγο πριν το τέλος της σύντομης συνομιλίας με τον ατζέντη του Σεμπαστιάν Μπλάνκο, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ατζέντης Χουάν Ινσαουράλδε, αυτός ρωτήθηκε από το Sport24.gr εάν οι διαπραγματεύσεις με τον άλλον ελληνικό σύλλογο που υποστηρίζει ότι ενδιαφέρεται για τον μεσοεπιθετικό της Γουέστ Μπρομ, είναι προχωρημένες ή σε αρχικό επίπεδο. Δείτε τη λιτή, πλην σαφή, απάντησή του: "Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Είμαστε σε συνομιλίες. Συνεχίζουμε να μιλάμε"

Ενδιαφέρουσα περίπτωση, όχι ακόμη κρούση

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του ΠΑΟΚ, έχουν δοθεί όλες οι πληροφορίες που αφορούν στην περίπτωση του Σεμπαστιάν Μπλάνκο. Η περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού κρίνεται ενδιαφέρουσα, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κρούση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ