ΠΑΟΚ

Μάλλιος: "Θα καταγγείλουμε τις εκλογές"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ
Μάλλιος MOTIONTEAM

Ο υποψήφιος πρόεδρος του Α.Σ.ΠΑΟΚ, με το συνδυασμό του ΜΕΛΒΑ, Χάρης Μάλλιος, μίλησε για την γενική συνέλευση της Δευτέρας (28/5) και όχι μόνο

Αρχικά είπε στον "Libero 107.4" αναφερόμενος στην απουσία του κόσμου: "Αυτό είναι χρόνιο πρόβλημα. Η εξήγηση είναι μία. Και κάνω μία ερώτηση. Σήμερα τι ώρα έπρεπε να ανοίξει η κάλπη; Στις 09.00. Τελικά άνοιξε στις 08.00. Ετσι τα δικά μας άτομα δεν ήταν εκεί στο άνοιγμα της κάλπης.

Για αυτό ήμασταν 132 άτομα. Γιατί έχει χαθεί η εμπιστοσύνη στα πεπραγμένα του ΠΑΟΚ. Ψάχνω να δω τι μπορεί να γίνει. Αν υπάρχουν πρακτικά για αυτήν την ώρα και ειπώθηκε από τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης. Εμείς πήγαμε στις 9 παρά και είχαν πάει ήδη 8 άτομα να ψηφίσουν. Θα δούμε αν μπορούμε να κάνουμε καταγγελία αυτών των εκλογών για να υπάρχει διαφάνεια".

Για την προσπάθεια ενός κοινού ψηφοδελτίου: "Αυτός είναι ο στόχος. Τα τελευταία δύο χρόνια είμαστε μακριά από κάποια πράγματα, για τη βοήθεια που μπορούμε να δώσουμε. Είναι ξεπερασμένος ο τρόπος που λειτουργεί ο ΠΑΟΚ. Αν γίνει μία σοβαρή προσπάθεια από εμάς και νομίζω θα αλλάξουν κάποια πράγματα. Εδώ και 3,5 χρόνια φάγαμε τον ίδιο "παπά". Από τότε ο κ. Κατσαρής έπρεπε να ξεκινήσει μία τέτοια διαδικασία. Είναι ντροπή να λέμε ότι ένας ολόκληρος σύλλογος κρέμεται από την παρουσία του κ. Κατσαρή. Ζητήσαμε την απόσυρση του κ. Κατσαρή. Παντού υπάρχουν άξιοι άνθρωποι που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους".

Για το σύνθημα "χειρότερα δε γίνεται": "Κοίταξα στα μάτια το σώμα της Γ.Σ. και τους είπα ότι το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο αποφασίστηκε την Πέμπτη το βράδυ. Το "χειρότερα δε γίνεται" για μένα υπάρχει. Δεν έχει να κάνει με την παρουσία μόνο των προσώπων. Πριν τρία χρόνια περιμέναμε κάποια πράγματα να αλλάξουν. Και αν συνεχίσουμε με την ίδια λογική μη διαφάνειας στο σύλλογο, βλέπουμε την επιτροπή αδειοδοτήσεων, βλέπουμε την UEFA, οπότε μάλλον μπορούν τα πράγματα να πάνε χειρότερα".

Για την κριτική στον Κατσαρή και τον έλεγχο στην ΠΑΕ: "Είμαι κατά της εσωστρέφειας. Αν έχουμε ξεκάθαρους κανόνες στη σχέση του Α.Σ. με την ΠΑΕ σε σύντομο χρονικό διάστημα δε θα ασχολούμαστε με αυτά στη Γ.Σ. Αυτή η σχέση δεν υπάρχει όμως. Αν είναι σωστή η ΠΑΕ και η ΚΑΕ γιατί να φοβόμαστε να πούμε κάποια πράγματα; Φτάνουμε να γίνεται αδύναμος ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο και περισσότερο".

Για τον ορισμό διοικήσεων σε ΠΑΕ και ΚΑΕ μέσα από τη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη: "Εννοείται ότι καταδικάζουμε τις ύβρεις. Πρέπει να ακούγονται αυτά που πρέπει να ακούγονται. Για την πρόταση του κ. Ησαϊάδη, οι διοικήσεις Πρωτοδικείου έφεραν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Αν ο σύλλογος είναι ισχυρός, υπάρχει μια χοάνη των μελών, νομίζω δε θα υπήρχε αντίρρηση. Αυτήν τη στιγμή ο σύλλογος είναι αδύναμος, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη. Νομίζω ότι οι τακτικές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια δημιουργούν αδιαφάνεια. Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ έχει δύο πράγματα. Το γήπεδο και το σήμα. Αποφασίζουμε αιρετή διοίκηση; Ο Α.Σ πρέπει να έχει οικονομικό αντίτιμο, έλεγχο μέσω του 10% και δημοσιοποίηση.

Εχουμε διοίκηση Πρωτοδικείου; Πρέπει να έχουμε οικονομικό αντίτιμο, έλεγχο μέσω του 10% και έλεγχο για χρέη. Καταφέραμε το απίστευτο. Πέρασαν 100 εκάτ. ευρώ από την ΠΑΕ. Ο Α.Σ. δικαιούταν το 10% από αυτά τα 100 εκ. Δυστυχώς δεν έγινε σωστή διαχείριση από μια διοίκηση πρωτοδικείου. Ο Α.Σ. πρέπει να ζητάει αυτό που δικαιούται. Οταν τα παιδιά κάνουν συνέχεια λάθη, η "μαμά" πρέπει να τραβάει το αυτί. Αν παίρναμε αυτά τα λεφτά όλα τα τμήματα του Α.Σ. θα έκαναν πρωταθλητισμό".

Για το γεγονός ότι και ο εκπρόσωπος του ΜΕΛΒΑ, Γιάννης Παπαδόπουλος είχε ψηφίσει θετικά για διοίκηση Ζαγοράκη: "Επειδή ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεν ήταν χθες δε θέλω να απαντήσω. Είναι μία προσωπικότητα, όπως είναι και ο Ζαγοράκης, ο Πρέλεβιτς, ο Βρύζας και ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να διώχνει άτομα. Κάποιοι τα διώχνουν αυτά πρόσωπα για να υπάρχει μη διαφάνεια".

Για το θέμα της καταγγελίας των εκλογών: "Αν ζητήσουμε τα πρακτικά της Γ.Σ. και υπάρχει δημόσια τοποθέτηση. Αν υπάρχει επισήμως, θα καταγγείλουμε τις εκλογές και θα ζητήσουμε καινούργιες. Αν δε μπορούμε θεσμικά να καταγγείλουμε τις εκλογές, υπάρχει και άλλος τρόπος. Εφόσον συνεχίζεται αυτή η διαδικασία, θα είμαστε πολύ πιεστικοί να αποσυρθεί ο κ. Κατσαρής, να υπάρξουν καινούργια πρόσωπα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ