ΠΑΟΚ

Μαλεζάς: "Πρώτα Ρουμπίν, μετά ο Ολυμπιακός"

Μαλεζάς: "Πρώτα Ρουμπίν, μετά ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε, μεταξύ άλλων, για την νίκη επί της ΑΕΚ αλλά και για τα παιχνίδια που ακολουθούν για τον "Δικέφαλο".

Ο Στέλιος Μαλεζάς τοποθετήθηκε την Δευτέρα (26/9) για τη νίκη επί της ΑΕΚ, το ποδοσφαιρικό του μέλλον, τον Ετο, τους "Κλάους", Μπαλάφα, την συνεργασία του με τον Κοντρέρας και το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ρουμπίν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο "Αθλητικό Metropolis":

Για την νίκη επί της ΑΕΚ και την πτώση του ρυθμού στο δεύτερο αγώνα: "Αρκετοί παίκτες ήταν σε καλή μέρα και αυτό βοήθησε στο να έχουμε ένα καλό απόγευμα. Κοιτάξαμε με τον προπονητή τα λάθη της ΑΕΚ και εκεί χτυπήσαμε. Η αλήθεια κρύβεται στην μέση. Κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ δεν ήταν όπως την περιμέναμε. Δεν προσπαθήσαμε να ρίξουμε τον ρυθμό. Δεν συμφωνώ σε αυτό. Απλά μπορεί επειδή παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο να ήμασταν λίγο κουρασμένοι στο δεύτερο. Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε και η ΑΕΚ".

Για τον Έτο: "Στον Έτο θεωρώ ότι ήταν άδικη η κριτική που του έγινε. Πολύ εύκολα γίνεται κριτική σε κάποιον που δεν πάει καλά αλλά αυτό δεν είναι σωστό. Πρέπει να δίνεται επαρκής χρόνος στον κάθε παίκτη για να δείξει τι αξίζει και μετά να κρίνεται. Είναι δυνατός χαρακτήρας και με την προσωπικότητα του ξεπερνάει τα όποια προβλήματα βγαίνουν. Η κριτική είναι καλό να γίνεται για να βλέπουμε και εμείς τι δεν κάνουμε σωστά".

Για την συνεργασία του με τον Κοντρέρας: "Το έχω ξαναπεί για τον Κοντρέρας με έχει βοηθήσει πολύ να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Έχει την εμπειρία να βοηθήσει και την ομάδα και εμένα".

Για την συμμετοχή των Κλάους και Μπαλάφα στην ομάδα: "Είναι σημαντικό να υπάρχουν Έλληνες ποδοσφαιριστές, το έχει πει και ο προπονητής ότι πρέπει η ομάδα να στηρίζεται σε παίκτες που ανήκουν στην ίδια χώρα. Πρέπει οι Έλληνες παίκτες να πλαισιώνονται από έμπειρους ξένους ώστε να βγαίνει πολύ καλό αποτέλεσμα. Και ο Σωτήρης και ο Κλάους όποτε τους χρειάστηκε η ομάδα ήταν εκεί για να την βοηθήσουν".

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: "Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι το παιχνίδι με την Ρουμπίν, αφήνουμε προς το παρόν σε δεύτερη μοίρα τον Ολυμπιακό αν θέλουμε να κάνουμε κάτι στην Ευρώπη".

Για το αν θα βοηθήσει η εμπειρία που έχουν από τους περσινούς αγώνες: "Η εμπειρία από πέρσι είναι πολύ σημαντική σε πολλούς τομείς . Αυτά τα παιχνίδια μας βοηθούν και στο πρωτάθλημα. Πέρσι πήραμε εμπειρίες και φέτος θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο."

Για την αλλαγή από το αμυντικό ποδόσφαιρο σε επιθετικό ποδόσφαιρο: "Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουμε νοοτροπία στο παιχνίδι μας. Θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να το καταφέρουμε. Έχουμε πολύ δρόμο για να το βελτιώσουμε ώστε να παίζουμε καλή άμυνα αλλά να έχουμε και πολύ καλή επίθεση. Σε πολλά παιχνίδια πρέπει να είμαστε όπως παίξαμε χθες κυρίως στο πρώτο μέρος. Πρέπει να έχουμε διάρκεια για να το καταφέρουμε."

Για τους αυτοματισμούς του παιχνιδιού: "Οι αυτοματισμοί είναι κάτι που το δουλεύουμε. Δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε αλλά πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε."

Για τις 100 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία: "Χθες το βράδυ μου ήρθε στο μυαλό ο αγώνας με την Ξάνθη που είχα την πρώτη μου συμμετοχή. Μακάρι να μπορέσω να πάρω ακόμα περισσότερες."

Αν κάνει σχέδια για το μέλλον: "Δεν μου αρέσει να κάνω σχέδια για το μέλλον. Να έχουμε πρώτα υγεία και από εκεί και πέρα ότι το καλύτερο."

Για την Εθνική Ελλάδος: "Η Εθνική είναι στο μυαλό μου. Είναι τιμή για κάθε αθλητή να αγωνίζεται στην Εθνική".

Για το θέμα μεταγραφής του στο εξωτερικό: "Είναι πολύ νωρίς να σκεφτώ το εξωτερικό. Έχω στο μυαλό μου μόνο στην ομάδα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ