ΠΑΟΚ

Μακ: "Θα χτίσουμε δυνατή ομάδα"

ΝΑΠΟΛΙ - ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ
Μακ MOTIONTEAM

Ο Ρόμπερτ Μακ εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Νάπολι, ενώ σε προσωπικό επίπεδο ανέφερε πως όσο περνά ο καιρός θα παίζει ακόμη καλύτερα.

Η απόδοσή του σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, αφού βλέπουν στο πρόσωπό του τον παίκτη που δείχνει ότι μπορεί να κάνει την διαφορά με την ποιότητα που διαθέτει. Ο Ρόμπερτ Μακ στο φιλικό του "Δικέφαλου" με τη Νάπολι, ήταν, άν όχι ο καλύτερος, από τους καλύτερους παίκτες του.

Ο Σλοβάκος μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τη Νάπολι το Σάββατο (2/8) στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στην Ιταλία για την απόδοση του ΠΑΟΚ κόντρα στους Ιταλού, την δική του, καθώς και την απουσία των διεθνών ποδοσφαιριστών από την αναμέτρηση.

Για την προσωπική του απόδοση: "Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι όλη η ομάδα. Προσπαθούμε να παίξουμε όλοι μαζί καλά. Θα είμαι και εγώ καλύτερος στη συνέχεια, θα προσπαθώ να κάνω τα πάντα για το καλό της ομάδας και νομίζω ο χρόνος θα μας βοηθήσει να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι."

Για την απόδοση του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τη Νάπολι: "Μιλάμε για δύο διαφορετικά ημίχρονα, στο πρώτο δεν ήμασταν τόσο καλοί δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, τόσο στο επίπεδο κυκλοφορίας της μπάλας, στις πάσες μας, όσο και σε επίπεδο ευκαιριών για να σκοράρουμε. Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε ή να πετύχουμε και δύο γκολ και να προηγηθούμε. Βέβαια, τελικά χάσαμε, από μία, όμως, καλή ομάδα όπως είναι η Νάπολι."

Για το τι θετικό κρατάει από την εμφάνιση στο "Σαν Πάολο": "Η Νάπολι είναι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ. Κάναμε ένα λάθος το οποίο το πληρώσαμε. Μείναμε πίσω στο σκορ, όμως, αντιδράσαμε σωστά, είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να περάσουμε και μπροστά στο σκορ. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για την ομάδα."

Για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ: "Μας λείπουν παίκτες που ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και χρειάζονται παραπάνω χρόνο προσαρμογής. Είναι ποδοσφαιριστές που θα φέρουν ποιότητα στην ομάδα. Μη ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, προετοιμάζουμε τον εαυτό μας για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ που θα διεξαχθεί σε τρεις εβδομάδες. Έχουμε, φυσικά, μέχρι τότε δυνατά φιλικά μπροστά μας, με την ΚΠΡ, με την Ιντερ, παιχνίδια που θα μας βοηθήσουμε να χτίσουμε ακόμη πιο δυνατή ομάδα."

Για τη φιλία του με τον Μάρεκ Χάμσικ: "Φυσικά, ο Χάμσικ είναι ένας μεγάλος παίκτης τόσο εδώ στη Νάπολι όσο και στην Εθνική. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και μιλάμε όποτε έχουμε την ευκαιρία. Και τώρα μιλήσαμε, αλλάξαμε και τις φανέλες μας."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ