ΠΑΟΚ

Μακ: "Μεταγραφή ίσως και πριν το Euro"

Μακ: "Μεταγραφή ίσως και πριν το Euro"
Μακ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόμπερτ Μακ ξεκαθάρισε ότι φεύγει για την Σλοβακία το βράδυ της Κυριακής (29/5) μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και έριξε "βόμβα" πώλησής του.

Εβαλε φωτιές ο Ρόμπερτ Μακ με δηλώσεις του έξω από την Τούμπα μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο. Ο Σλοβάκος επιθετικός αρχικά επιβεβαίωσε πως η Ομοσπονδία της χώρας του δεν του δίνει περαιτέρω άδεια και έτσι το βράδυ της Κυριακής μετά το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ θα πρέπει να αναχωρήσει για την πατρίδα του.

Στη συνέχεια όμως έριξε "βόμβα" μιλώντας για το μέλλον του: "Εχω ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Θα πάω στο Euro τώρα και μετά θα συζητήσω όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον μου. Ισως έρθει κάποια πρόταση, μπορεί να γίνει έκπληξη και να έρθει ακόμη και πριν το Euro".

Για την Εθνική Σλοβακίας και αν θα απουσιάσει από το ΠΑΟΚ-Παναθηναικός είπε: " Ήταν το τελευταίο μου ματς στην Τούμπα για φέτος. Δεν μου δίνουν άδεια από την Εθνική ομάδα για να παίξω στην τελευταία αγωνιστική των playoffs. Μετά την Κυριακή θα πρέπει να ενσωματωθώ στην Εθνική".

Τέλος για τα playoffs και τον στόχο της πρωτιάς αλλά και για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ανέφερε: " Στο χέρι μας είναι η πρώτη θέση. Τι πιο απλό από το να κάνουμε δύο νίκες και να τερματίσουμε στην κορυφή. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα με τεχνική. Την έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές φέτος. Εξαρτάται από εμάς. Θέλουμε την νίκη και θα πάμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο".

Γλύκος: "Εχουμε πάθος και η θέληση"

Για διάφορα θέματα μίλησε ο Παναγιώτης Γλύκος μετά το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα είπε:

Για την νίκη κόντρα στον Πανιώνιο:

" Μία πολύ σημαντική νίκη που μας φέρνει στην πρώτη θέση. Περιμένουμε και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, αλλά πλέον είναι όλα στα δικά μας πόδια για να πάρουμε την πρώτη θέση. Προσπαθήσαμε στο πρώτο μέρος και ήμασταν καλοί, φτάνοντας στα δύο γκολ. Στο δεύτερο μέρος χαλαρώσαμε, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Ήταν μία εύκολη νίκη που μας κρατάει ζεστούς για την συνέχεια".

Για το μηδέν στην άμυνα στα δύο παιχνίδια με τον Πανιώνιο:

"Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Όταν κρατάς το μηδέν έχεις σίγουρα έναν πόντο. Από εκεί και πέρα το καλό είναι ότι καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε έξι βαθμούς. Το πιο σημαντικό είναι η συνέχεια και όλα πλέον εξαρτώνται από εμάς".

Για το ότι ξεκουράστηκαν κάποιοι παίκτες:

"Είχα την δυνατότητα ο προπονητής να κάνει κάποιες αλλαγές. καθώς ακολουθούν δύο παιχνίδια σε τέσσερις μέρες. Η εξέλιξη του αγώνα βοήθησε να γίνουν και αλλαγές στο ημίχρονο ώστε να πάρουν ανάσες παιδιά που έχουν πολλά παιχνίδια από την αρχή της χρονιάς. Τα παιδιά από τον πάγκο με την σειρά τους βοήθησαν την ομάδα".

Για τα στοιχεία που κάνουν την διαφορά για τον ΠΑΟΚ:

"Είναι το πάθος και η θέληση. Το κίνητρο που έχει ο καθένας ώστε να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του στο γήπεδο. Θέλομε να αποδείξουμε ότι αυτή η ομάδα έπρεπε από την αρχή αυτή η ομάδα να είναι πιο ψηλά".

Για την όχι και τόσο καλή πορεία της ομάδας μέσα στην σεζόν:

"Έχουν παίξει πολλά ρόλο σε αυτή τη προσπάθεια. Δεν είναι νομίζω η κατάλληλη στιγμή να τα συζητήσουμε αυτά. Αυτά θα τα συζητήσουν αυτοί που πρέπει μετά το τέλος της σεζόν. Το καλό για εμάς είναι ότι πλέον έχουμε δέκα βαθμούς ενώ δεν είχαμε κανέναν. Αυτό μας δίνει δύναμη για τα επόμενα παιχνίδια".

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ:

"Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε την δική μας δουλειά όσο καλύτερα. Θα διαβάσουμε την ΑΕΚ με τον προπονητή και το τεχνικό τιμ. Αν βγάλουμε αυτά που πρέπει στο παιχνίδι και ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το είδαμε αυτό στην Λεωφόρο με δέκα παίκτες για 80 λεπτά, πήραμε μία πολύτιμη ισοπαλία. Πιστεύω ότι αυτό θα μας κρατάει ενωμένους μέχρι το φινάλε. Η ομάδα έχει δεθεί πάρα πολύ και αυτό το βλέπουμε και στο γήπεδο".

Σκόνδρας: "Για την νίκη κόντρα στην ΑΕΚ..."

O Γιάννης Σκόνδρας δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο:

Για το πώς ήρθε η νίκη κόντρα στον Πανιώνιο:" Νομίζω ελέγξαμε το παιχνίδι και στα 90 λεπτά. Η ομάδα σίγουρα ήταν κουρασμένη. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. Πρέπει να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας για το επόμενο που είναι εξίσου σημαντικό".

Για το χαμηλό τέμπο στο δεύτερο μέρος:

"Όλη η ομάδα είναι κουρασμένη. Παίζουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ νωρίς. Είχαμε το σκορ και διαχειριστήκαμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ και δεν σπαταλήσαμε πολλές δυνάμεις. Πρέπει να κάνουμε καλή αποθεραπεία γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι εξίσου σημαντικό".

Για τις απουσίες του Πανιωνίου:

"Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και σημαντικά και όλες οι ομάδες κουρασμένες. Χρειάζεται καλή διαχείριση και να μην υπάρχει εφησυχασμός από κανέναν. Τίποτα δεν είναι εύκολο και απαιτείται συγκέντρωση. Η πιο φρέσκια ομάδα θα βγει πρώτη".

Για την χρησιμοποίησή του στην φυσική του θέση:

"Ένιωσα καλά αλλά δεν έχω θέμα. Θα παίζω όπου μου ζητάει ο προπονητής. Το σημαντικό είναι ότι έπαιξα και ότι βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει".

Για τα στοιχεία που κάνουν την διαφορά υπέρ του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ:

"Σίγουρα το ότι η ομάδα είναι μία γροθιά παίζει τον κυριότερο ρόλο. Επίσης η διαχείριση του τεχνικού τιμ και εμάς των ίδιων βοηθάει πολύ και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ:

"Άλλο ένα ντέρμπι. Θα πάμε για το διπλό και ελπίζω να τα καταφέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αθανασιάδης: "Ίσως να άλλαζα τα γκολ με ένα πρωτάθλημα"
Ίβιτς: "Θα μπορούσαμε να πετύχουμε τρία ή τέσσερα γκολ"
ΠΑΟΚ- Πανιώνιος 2-0, με πάρτι του Κλάους

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ