ΠΑΟΚ

Αθανασιάδης: "Ίσως να άλλαζα τα γκολ με ένα πρωτάθλημα"

Αθανασιάδης: "Ίσως να άλλαζα τα γκολ με ένα πρωτάθλημα"
ΠΑΟΚ Πανιώνιος Αθανασιάδης Μακ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για τα 101 γκολ του με την φανέλα του ΠΑΟΚ ενώ τόνισε πως οι παίκτες του "Δικεφάλου" πρέπει να τα δώσουν όλα στο εξής για την πρωτιά στα πλέι οφ.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, ενώ έφτασε και ξεπέρασε τα 100 γκολ με τη φανέλα του "δικέφαλου" στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Κλάους δήλωσε αναλυτικά:

Για τα 101 γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ: "Είναι κάτι πολύ σημαντικό να φτάσω τα 101 γκολ. Κάποτε ήταν ένα όνειρο όταν ήμουν μικρός. Μακάρι να έχω και συνέχεια. Δεν νομίζω ότι θα τα άλλαζα με κάτι. Iσως με ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ...".

Για το ποιο ωραίο γκολ του: " Είναι πολλά τα γκολ, είναι και σημαντικά. Ισως το γκολ με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό που πήγαμε στον τελικό του Κυπέλλου".

Για το ανέβασμα της απόδοσης του ΠΑΟΚ: ' Ήρθε ένας νέος προπονητής και είναι βασικό πως γνωρίζει τα αποδυτήρια και τα πλέι οφ. Πέρασε κάποια στοιχεία στην ομάδα, ανταποκριθήκαμε εμείς οι ποδοσφαιριστές και παίζουμε καλά".

Για την συνέχεια: " Ξέρουμε τι σημαίνει το κάθε παιχνίδι. Μπαίνουμε συγκεντρωμένοι με αυτοπεποίθηση λόγω δουλειάς. Αυτό που μας πονάει είναι ότι παίζαμε χωρίς κόσμο. Στο τελευταίο παιχνίδι θα τον έχουμε. Πιστεύω να πάνε όλα καλά και να κατακτήσουμε την πρώτη θέση".

Για το ματς ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: " Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι. Κοιτάμε να κερδίσουμε εμείς και στο τέλος να πάρουμε την πρώτη θέση".

Για το αν υπάρχει κούραση στην ομάδα: " Δεν τα πήγαμε καλά σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι κοντεύουμε κοντά στον ένα χρόνο που δουλεύουμε. Πιο πολύ υπάρχει κούραση στο μυαλό και είναι πολλοί οι μήνες. Λίγες μέρες έμειναν, δύο παιχνίδια και πρέπει να τα δώσουμε όλα. Θέλουμε όλοι για να πανηγυρίσουμε την πρώτη θέση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ