ΠΑΟΚ

"Λύγισε" όλο το Σαν Πάολο

ΝΑΠΟΛΙ - ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ
Νάπολι - ΠΑΟΚ MOTIONTEAM

Βίντεο και φωτογραφίες από τον φόρο τιμής που απέδωσαν στον Τσίρο Εσπόζιτο, η Νάπολι, ο ΠΑΟΚ και η μητέρα του, Αντονέλα.

Την φράση "ράγισαν και οι πέτρες" δεν συνηθίζουμε να τη χρησιμοποιούμε όταν μιλάμε για κάτι καλό. Είναι υπερβολή, αλλά πως αλλιώς να περιγράψει κανείς όσα συνέβησαν στο "Σαν Πάολο", λίγα λεπτά πριν τη σέντρα του φιλικού της Νάπολι με τον ΠΑΟΚ;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ήταν εκεί...

Το όνομα του Τσίρο Εσπόζιτο θα γραφτεί στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας όχι μόνο της Νάπολι, αλλά και ολόκληρου του ιταλικού ποδοσφαίρου. Έφυγε από την ζωή στα τέλη Ιουνίου, μετά τον τραυματισμό του στα επεισόδια που έγιναν πριν τον τελικό του Κόπα Ιτάλια ανάμεσα σε οπαδούς των "παρτενοπέι" και της Ρόμα.

Το Σάββατο (2/8) ο Εσπόζιτο ήταν στο "Σαν Πάολο". Μέσα από τα λόγια της μητέρας του, Αντονέλα, που παρά το πένθος της έδωσε το παρών στο γήπεδο της Νάπολι και πριν αρχίσει το φιλικό με τον ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα ειρήνης προς... κάθε ενδιαφερόμενο.

Το κλίμα βαρύ. Βάρυνε περισσότερο όταν οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Στέφανος Αθανασιάδης και Μάρεκ Χάμσικ, μαζί με την μητέρα του Εσπόζιτο και τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις κατευθύνθηκαν στη φωτογραφία του Τσίρο που ήταν στημένη εκεί που θα ήθελε να είναι και ο ίδιος για πάντα...

Στις κερκίδες του αγαπημένου του "Σαν Πάολο".

ΝΑΠΟΛΙ - ΠΑΟΚ / ΦΙΛΙΚΟ
Αθανασιάδης Νάπολι - ΠΑΟΚ MOTIONTEAM
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ