ΠΑΟΚ

Λόρενς: "Θέλουμε καλό αποτέλεσμα με Αστέρα"

Λόρενς: "Θέλουμε καλό αποτέλεσμα με Αστέρα"
INTIME SPORTS

Για την κάρτα που δέχτηκε, τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης μίλησε ο Λίαμ Λόρενς

Ο Λίαμ Λόρενς μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό αναφέρθηκε στη νίκη του ΠΑΟΚ, στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και και την κίτρινη που δέχτηκε.

Για την κίτρινη που δέχτηκε: " Φώναξα στον Καμαρά "έι..." και ο διαιτητής σταμάτησε το ματς και μου έβγαλε κίτρινη κάρτα. Δεν απευθυνόμουν στον διαιτητή αλλά στον συμπαίκτη μου. Ζήτησα από τον Σαλπιγγίδη να ρωτήσει τον διαιτητή γιατί μου έδειξε κίτρινη κάρτα και του είπε πως την έβγαλε για προηγούμενη φάση επειδή είχα πει κάτι στον επόπτη. Τότε αναρωτήθηκα για ποιο λόγο δεν μου την είχε βγάλει άμεσα..."

Για την νίκη επί του Λεβαδειακού: " Ήταν ένα σημαντικό ματς για εμάς γιατι έπρεπε να κρατήσουμε τον ρυθμό μας ενόψει των πλέι οφ αλλά και των αγώνων κυπέλλου. Αυτό που έκανε η διαφορά ήταν το γκολ αλλά και η πολύ καλή απόδοση του Γλύκου ο οποίος έκανε σπουδαία εμφάνιση. Στο δεύτερο μέρος μετά το γκολ ο Λεβαδειακός μας πίεσε ως ένα βαθμό αλλά καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς."

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: " Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Όλοι ξέρουμε τη σημασία του συγκεκριμένου αγώνα. Αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για καλό αποτέλεσμα εν όψει και της ρεβάνς".

Ο πιο σημαντικός αγώνας"

Καμαρά και Σίλντενφελντ έριξαν το σύνθημα για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα.

Ο Καμαρά συγκεκριμένα είπε μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού: "Το σημερινό, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη, που έχει τη δική της σημασία για το πλεονέκτημα που θέλουμε για τα πλέι οφ.Από αύριο θα δουλέψουμε για το παιχνίδι με τον Αστέρα, που ξέρουμε τη σημασία του. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος και θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό".

Από την πλευρά του ο Σίλντενφελντ δήλωσε: "Ετσι όπως κύλησε το παιχνίδι, ήταν μία δύσκολη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο, νομίζω ότι κρατήσαμε με άνεση και πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς, ενόψει των πλέι οφ. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι ο πιο σημαντικός αγώνας από τη μέρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι ο δρόμος για τον τελικό, περνάει από αυτά τα παιχνίδια με τον Αστέρα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ