ΠΑΟΚ

Λόρενς: "Είναι μία καινούργια αρχή για μένα"

Λόρενς: "Είναι μία καινούργια αρχή για μένα"
Λόρενς φάσα

Πως αντιλαμβάνεται την δεύτερή του σεζόν με την φανέλα του ΠΑΟΚ ο Λίαμ Λόρενς. Τι δήλωσε για την εξωγηπεδική του ζωή (videos)

Ο Λίαμ Λόρενς σχολίασε τα όσα ακούγονται για την εξωγηπεδική του ζωή, αναφέρθηκε στον στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τόνισε ότι φέτος είναι η ευκαιρία του να δουλέψει και να μείνει στα πλάνα του προπονητή του.

Αναλυτικά όσα είπε από την Αυστρία:

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Για τα συμπεράσματά του από την έως τώρα προετοιμασία: "Η προπόνηση είναι καλή. Όλοι δείχνουν δυνατοί και γίνονται ακόμα πιο δυνατοί. Ήμασταν καλοί και στα δύο φιλικά που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Στο πρώτο θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, στο δεύτερο κερδίσαμε και αυτό είναι καλό για εμάς".

Για την εικόνα του ίδιου στα δύο πρώτα φιλικά: "Νομίζω πως είναι μια καινούργια αρχή για μένα. Καινούργιος προπονητής, καινούργια σεζόν. Για μένα είναι μια ευκαιρία. Να βάλω το κεφάλι μου κάτω και να δουλέψω, να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να μείνω στα πλάνα του προπονητή μου".

Για το ποια θέση του αρέσει να αγωνίζεται περισσότερο: " Μου αρέσει να είμαι στη μεσαία γραμμή, είτε ως εσωτερικός μέσος είτε ως δεκάρι. Στην μέχρι τώρα καριέρα μου βέβαια, τα περισσότερα παιχνίδια τα έχω δώσει αγωνιζόμενος στα δεξιά και είναι εύκολο για μένα να προσαρμόζομαι".

Για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ: "Νομίζω πως δείχνουν καλοί. Είναι ακόμα πολύ νωρίς σίγουρα, αλλά δείχνουν καλοί στα παιχνίδια, στα οποία είμαστε συμπαγείς και δεν έχουμε ακόμα δεχθεί γκολ. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί δείχνουν εντάξει. Ο Λούκας για παράδειγμα δεν παίζει ακόμα, περιμένουμε την επόμενη φορά να τον δούμε".

Για το αν είναι ρεαλιστικός ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: "Έχουν έρθει πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα, διαθέτουμε πιστεύω μια πιο δυνατή ομάδα σε σχέση με πέρσι. Σκέφτομαι πως το να περιμένουμε πως θα κερδίσουμε κάτι φέτος, είναι ρεαλιστικό. Ελπίζω επιπλέον να βρεθούμε και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι βέβαια δύσκολο".

Για την εξωγηπεδική του ζωή: "Οι άνθρωποι στην Θεσσαλονίκη λένε πολλά πράγματα για μένα. Έτσι, δεν ακούω πλέον τι λένε. Αν βγεις στην πόλη, όλοι ξέρουν πως ένας ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι σε αυτή. Και έτσι προσπαθώ να παραμένω εκτός πόλης πια…".

Για το αν υπήρξαν στιγμές που πίστεψε πως έκανε λάθος με την επιλογή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Όχι. Όχι…"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ