ΠΑΟΚ

Λόπεθ: "Ο ΠΑΟΚ έχει να προσφέρει πολλά στον κόσμο του"

Λόπεθ: "Ο ΠΑΟΚ έχει να προσφέρει πολλά στον κόσμο του"

Ο Ίνιγο Λόπεθ παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τον φετινό ΠΑΟΚ, τόνισε ότι, πλέον, είναι πανέτοιμος να βοηθήσει και επεσήμανε ότι η ρεβάνς με την Μέταλιστ δεν είναι ματς τυπικής διαδικασίας. (videos)

Ο Ισπανός αμυντικός που επέστρεψε στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό του, μίλησε για τον αγώνα με τη Μέταλιστ την προσεχή Τετάρτη στο Χάρκοβο τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο "Δικέφαλος" δε θα πάει στην Ουκρανία για διακοπές.

" Αυτό που είναι το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα δε θα ταξιδέψει στο Χάρκοβο για διακοπές. Για εμάς δεν είναι ματς τυπικής διαδικασίας επειδή χάσαμε το πρώτο παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος δείξαμε μέχρι το σημείο όπου δεχθήκαμε το γκολ ότι έχουμε ποιότητα. Αν τη βγάλουμε αυτή και στο Χάρκοβο και είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πιστεύω ότι έχουμε ελπίδες και πρέπει να τις διεκδικήσουμε", είπε αρχικά.



Για το κακό πρόσωπο που εμφάνισε ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ που δέχθηκε ανέφερε: " Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς χάσαμε πολλές ευκαιρίες και δεχθήκαμε το γκολ ενώ στο προηγούμενο διάστημα δεν υπήρχε στο γήπεδο ο αντίπαλος μας. Δημιουργήσαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες σε εκείνο το διάστημα. Επομένως μπορούμε να κάνουμε το ίδιο και στην Ουκρανία. Απλά έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Ο ΠΑΟΚ έχει να προσφέρει πολλά στον κόσμο του αλλά χρειάζεται να δουλέψουμε και άλλο. Για παράδειγμα μετά το γκολ δείξαμε μια κακή νοοτροπία στο παιχνίδι μας, σαν να τα παρατήσαμε και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε και να μην επαναληφθεί σε κανένα παιχνίδι από εδώ και πέρα".

Για την παρουσία του στο φιλικό με τον Εθνικό Γαζώρου: " Νιώθω ότι είμαι πανέτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα. Αν κρίνει ο προπονητής ότι πρέπει να παίξω την Τετάρτη απέναντι στη Μέταλιστ, είμαι έτοιμος να το κάνω γιατί νιώθω πολύ καλά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ