ΠΑΟΚ

Λοκχόφ: "Διαχειριζόμαστε το κάθε ματς ξεχωριστά"

Λοκχόφ: "Διαχειριζόμαστε το κάθε ματς ξεχωριστά"

Τι δήλωσε ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς, Τον Λοκχόφ, για τα συνεχόμενα παιχνίδια και τις αλλαγές που πρέπει να γίνονται, αλλά και για τη... μάχη του Champions League με τη Σάλκε

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA: "Δουλεύουμε πολύ με τους παίκτες για το πώς απ’ το ένα ματς πάμε στο επόμενο. Το παιχνίδι με τη Σάλκε έχει τελειώσει και τώρα έχουμε ένα παιχνίδι το Σάββατο και μετά άλλο ένα και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε κάθε στόχο ξεχωριστά.

Πήγαμε για αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τη Σάλκε αλλά τώρα πρέπει να επιστρέψουμε στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου και πρέπει να είμαστε αρκετά επαγγελματίες για να γυρίσουμε τον διακόπτη στη λογική της Super League, να προετοιμαστούμε και να μιλήσουμε για αυτό το παιχνίδι.

Εχουμε μια μεγάλη ομάδα, με ποιότητα και πρέπει να δούμε ποιοι παίκτες είναι περισσότερο έτοιμοι. Τους χρειαζόμαστε όλους, είμαστε λίγες μόνο ώρες μετά το παιχνίδι με τη Σάλκε και θα δούμε ποιοι είναι περισσότερο έτοιμοι για την επόμενη αναμέτρηση.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία ο επαναληπτικός με τη Σάλκε. Οσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο περιμένουν τέτοια παιχνίδια με ανυπομονησία.

Ηταν μεγάλο παιχνίδι αυτό που δώσαμε στη Γερμανία όπως και αυτό που έρχεται, είναι κρίμα που ο κόσμος δε θα δώσει το ‘παρών’ αλλά αυτό το γνωρίζουμε και θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα ενώ ξέρουμε ότι είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ