ΠΑΟΚ

Λίνο: "Το Κύπελλο είναι πιο εφικτός στόχος"

Λίνο: "Το Κύπελλο είναι πιο εφικτός στόχος"
INTIME SPORTS

Ο Μασιέλ Λίνο έδειξε ξεκάθαρα τη σκέψη που υπάρχει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε για τις εκτελέσεις πέναλτι, τον πανηγυρισμό του και τον Σταφυλίδη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ από πλευράς ΠΑΟΚ ο Μασιέλ Λινο. Ο Βραζιλιάνος άσος έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αναφέρθηκε στη νίκη επί της ΑΕΚ, την συνέχεια στον θεσμό του κυπέλλου και για την απόδοση του ως αριστερός μέσος. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις εκτελέσεις πέναλτι κι αν ο ίδιος ή ο Βιεϊρίνια είναι ο καλύτερος: " Ο καλύτερος εκτελεστής είναι αυτός που τα βάζει. Εγώ έχασα με την Τότεναμ, ο Βιεϊρίνια έχασε πέρυσι απέναντι στον Ατρίομητο και οι δύο κάνουμε το καλλυτερο για να κερδίζει ομάδα".

Για το πανηγυρισμό του στο γκολ: " Ηταν ένα πολύ δύσκολο ματς και εγώ είχα την ευκαιρία να σημειώσω ένα γκολ. Αφού το πέτυχα πήγα να το πανηγυρίσω με τους φιλάθλους γιατί μας βοηθάνε πάντα, εντός και εκτός έδρας. Είναι πάντα δίπλα μας και μας δίνουν περισσότερη δύναμη".

Για την συνέχεια στο θεσμό του Κυπέλλου: " Αφού κερδίσαμε αυτό το ματς, τώρα θα αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο που είναι πολύ δύσκολη ομάδα και κάνει καλό πρωτάθλημα. Αυτό που πρέπει τώρα να σκεφτόμαστε είναι το ματς με τον Πανιώνιο το Σάββατο. Να κερδίσουμε, γιατί θέλουμε τους τρεις βαθμούς να πάμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Δεν θα είναι τόσο εύκολο το ματς, είναι δύσκολη ομάδα ο Πανιώνιος".

Για το πώς ιεραρχεί τις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει ο ΠΑΟΚ: " Ειμαστε μέσα και στους τρεις στόχους μας. Το πιο σημαντικό είναι το Κύπελλο. Είναι πιο εφικτό για μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται σε όλες τις διοργανώσεις".

Για τον Σταφυλίδη: " Διαθέτει πολλή ποιότητα, πολλά καλά στοιχεία, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Εχει μέλλον στον ΠΑΟΚ, είναι μόλις 18 χρονών. Έχει μία ολόκληρη ζωή του, είτε στον ΠΑΟΚ, είτε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, μπροστά του. Κάνει πολύ καλή δουλειά, βοηθάει την ομάδα".

Για την απόδοσή του ως αριστερός μέσος: " Πάντα έπαιζα και μπροστά. Φυσικά, όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο έπαιζα μπακ. Δεν έχω δυσκολία να βγαίνω μπροστά και φυσικά ο προπονητής ήταν αυτός που αποφάσισε ότι ήταν καλό να αγωνιστώ μπροστά".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ