ΠΑΟΚ

Λίνο: "Είμαστε παρέα και εκτός γηπέδων"

Λίνο: "Είμαστε παρέα και εκτός γηπέδων"
INTIME SPORTS

Για το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ και αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας μίλησε ο Άλβες Λίνο.

Ένα από τα μυστικά της επιτυχίας του ΠΑΟΚ είναι οι πολύ φιλικές σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ των ποδοσφαιριστών του.

Αυτό αποκάλυψε ο Άλβες Λίνο, μιλώντας στο "Αθλητικό Metropolis".

Αρχικά είπε αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: " Μπήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και επειδή έχουμε μείνει μακριά από τις πρώτες θέσεις θέλαμε τη οπωσδήποτε τη νίκη. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα. Στο δεύτερο μέρος δεν μαρκάραμε καλά, αλλά ήμασταν προσεκτικοί. Ο Κρέσιτς έκανε μια εντυπωσιακή απόκρουση, αλλά έτσι και αλλιώς ο ΠΑΟΚ σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερος του αντιπάλου του".

Συνέχισε λέγοντας:

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει τα περιθώρια να διεκδικήσει στο πρωτάθλημα κάτι παραπάνω από το αυτονόητο: " Το ξέρουμε ότι δεν αρχίσαμε καλά και ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι για αυτές τις θέσεις. Είναι για καλύτερα πράγματα, εύχομαι το ματς με τον Ατρόμητο να είναι νέα αρχή, νέα σελίδα. Ηταν καλή νίκη και ελπίζω από εδώ και πέρα τα πράγματα να πάνε όπως τα θέλουμε".

Για την πορεία σε Ευρώπη και Ελλάδα: " Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια και πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο. Να συζητάμε μεταξύ μας και να καταλαβαίνουμε τι δεν πάει καλά για να συνεχίσουμε με θετικό τρόπο. Μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, πιστεύω ότι όλα θα είναι καλύτερα".

Για το γκολ-φάουλ που πέτυχε: " Το θέμα δεν είναι ποιος το εκτελεί. Σημασία έχει ποιος εκείνη την ώρα δείχνει εμπιστοσύνη στα πόδια του και ποιος βλέπει καλύτερα την εστία. Στο φάουλ του Γκαρσία που προηγήθηκε έγινε δύσκολη απόκρουση, στο δικό μου μας βοήθησε ο Θεός και το βάλαμε".

Για τον Σταφυλίδη: " Δεν είμαι μόνο εγώ που συζητώ μαζί του για το πώς θα βελτιώνεται, όλοι μιλάνε μαζί του. Δεν είναι εύκολο για ένα παίκτη 18 χρονών να είναι βασικός σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Υπάρχει πίεση λόγω ονόματος και αρκετές ευθύνες σ' αυτό το σύλλογο. Έχει τεράστιες δυνατότητες και είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ στο μέλλον. Είναι πολύ καλό που υπάρχουν στην ομάδα νεαρά παιδιά και δουλεύουμε όλοι μαζί και αυτό θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ".

Για το οικογενειακό κλίμα: " Είναι πολύ σημαντικό, δεν είναι μόνο ότι είμαστε καλά στα αποδυτήρια, αλλά έχουμε και οικογενειακές σχέσεις μεταξύ μας. Ο σεβασμός είναι πολύ σπουδαίο πράγμα και βασικός παράγοντας για να πηγαίνει καλά η ομάδα".

Για τη φιλία του με τον Γκαρσία: " Είναι σημαντικό όχι μόνο ότι υπάρχει δυνατή φιλία με τον Γκαρσία, αλλά και με όλους τους συμπαίκτες. Έχω καλές σχέσεις και με τον Αρίας, αυτό είναι από τα καλύτερα που συμβαίνουν στην ομάδα και πολύ σημαντικός παράγοντας για να πάει καλά".

Για τον αγώνα με τη Ρουμπίν: " Τον περιμένω και εγώ πως και πως. Είμαι πολύ χαρούμενος που έβγαλα το 90λεπτο κόντρα στον Ατρόμητο και θέλω να τα δώσω όλα στο παιχνίδι της Πέμπτης (15/12)".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ