ΠΑΟΚ

Λέοβατς: "Αυτοπεποίθηση και καλύτερο δέσιμο με Ιβιτς"

Λέοβατς: "Αυτοπεποίθηση και καλύτερο δέσιμο με Ιβιτς"
Λέοβατς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρίν Λέοβατς μίλησε για το τι άλλαξε ο Βλάνταν Ιβιτς στον ΠΑΟΚ ενώ αναφέρθηκε και στον εκτός έδρας αγώνα της Δευτέρας απέναντι στον Πανιώνιο (VIDEO).

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Μαρίν Λέοβατς παρέλαβε το βραβείο για τον τίτλο του best goal (αυτό απέναντι στον Λεβαδειακό) του Απρίλη. Συγκεκριμένα είπε:

Για το βραβείο: "Ευχαριστώ στον κόσμο. Ηταν ένα σημαντικό γκολ για μένα και νομίζω πως βοήθησε πολύ την ομάδα".

Για την συνέχεια των πλέι οφ: " Είμαστε ικανοποιημένοι με τους τέσσερις βαθμούς ως τώρα. Βέβαια ακολουθούν δυνατά ματς. Τίποτε δεν τελειώσει. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Για το ματς με τον Πανιώνιο: "Ο Πανιώνιος μας δυσκόλεψε στα ματς πρωταθλήματος. Πρέπει να προσέξουμε περισσότερο. Να μάθουμε από τα λάθη μας και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε".

Για το πώς νιώθει μετά τον τραυματισμό του: " Νιώθω καλά και ελπίζω να μην έχω άλλα προβλήματα. Είμαι έτοιμος".

Για το ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική Κροατίας για το Euro: "Σ τεναχωρήθηκα αλλά αυτό ήθελε ο προπονητής. Με χαροποιεί πάντως το ότι θα μπορέσω να ξεκουραστώ και να είμαι πιο δυναμικός την νέα σεζόν".

Για το τι άλλαξε ο Ιβιτς στον ΠΑΟΚ: " Ανέβασε στην αυτοπεποίθηση μας. Παίζουμε άλλο σύστημα και δεθήκαμε περισσότερο".

Σάμπο: "Με ρώτησαν αν θέλω να πάω δανεικός..."

Για τον Ερικ Σάμπο έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Ντιναμό Τιφλίδας, δεδομένου πως ο Σλοβάκος δεν έχει πλέον ρόλο στον ΠΑΟΚ. Τι είπε ο ποδοσφαιριστής; "Με ρώτησαν αν θέλω να πάω έξι μήνες ως δανεικός. Δεν ξέρω ακόμα πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση στον ΠΑΟΚ".

Photo Credits: Action images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ