ΠΑΟΚ

Λαζάρ: "Βρίσκομαι στο 70%"

Λαζάρ: "Βρίσκομαι στο 70%"
Λαζάρ INTIME SPORTS

Ο Κoστίν Λαζάρ μίλησε για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του με την έλευσή του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ και τις πρώτες μέρες του στην Τούμπα (videos).

Την επιθυμία του να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε με δηλώσεις του στην κάμερα του Olapaok.gr ο Κοστίν Λαζάρ. Ο Ρουμάνος μέσος που εντυπωσίασε με την απόδοσή του στο ματς με την Βαλερένγκ α την Πέμπτη (28/7) τόνισε ότι περιμένει ακόμη περισσότερα πράγματα από τον εαυτό του, ενώ δήλωσε πως είναι 70% έτοιμος από άποψη φυσικής κατάστασης.

Τέλος, ο Λαζάρ αναφέρθηκε και στις πρώτες μέρες που πέρασε στη νέα του ομάδα και τον τρόπο που έγινε μέλος της "ασπρόμαυρης" οικογένειας.

"Νιώθω ήδη μέλος της ομάδας τα παιδιά με υποδέχθηκαν πολύ καλά και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό.Ήταν εύκολο για μένα να προσαρμοστώ. Μου μίλησαν αρκετά και με έκαναν να αισθανθώ ότι ήμουν ένας από αυτούς. Είμαστε μία οικογένεια. Ήταν πολύ σημαντικό που ο προπονητής είναι συμπατριώτης μου, γιατί και αυτό με βοήθησε."

Για την απόδοσή του στον αγώνα με την Βαλερένγκα: "Ξεκίνησα καλά. Περιμένω περισσότερα από τον εαυτό μου. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι. Ήταν σημαντικό που κερδίσαμε και ήμουν μέλος αυτής της προσπάθειας. Είδατε το 70% της φυσικής κατάστασης που έχω."

Για το ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ: "Είμαι απλά πολύ φιλόδοξος. Θέλω να δείξω στους Έλληνες ότι αξίζω σαν ποδοσφαιριστής. Στη Ρουμανία μπορεί να ήμουν κάποιος, αλλά εδώ άρχισα και πάλι από το μηδέν".

Για τις οδηγίες που πήρε από τον Μπόλονι για το ματς του Όσλο: "Μου ζήτησε να σεβαστώ την τακτική της ομάδας, να παίξω απλά, επειδή το ματς είναι δύσκολο. Θεώρησε ότι αυτό θα με βοηθήσει, όπως και έγινε."

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ και τους δικούς του τη φετινή σεζόν: " Μ' αρέσει ο ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλο όνομα στην Ευρώπη και μου αρέσει που είμαι εδώ. Για μένα πάντα στόχος είναι το πρωτάθλημα. Στην Ρουμανία αγωνιζόμουν σε μία ομάδα που το διεκδικούσε, αλλά δεν το έπαιρνε. Ελπίζω με τον ΠΑΟΚ να το καταφέρουμε αυτό."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ