ΠΑΟΚ

Λαζάρ: "Του χρόνου καλύτερα"

Λαζάρ: "Του χρόνου καλύτερα"
Λαζάρ INTIME SPORTS

Κοστίν Λάζαρ και Ντάριο Κρέσιτς μίλησαν για το κεφάλαιο της Ευρώπης που έκλεισε, αλλά και τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα

"Για την πορεία του ΠΑΟΚ ως τους "32" του Europa League, είπε ο Λαζάρ: "Η πορεία του ΠΑΟΚ στο Europa League ήταν για όλους εμάς τους παίκτεςτης ομάδας συναρπαστική.

Μόνο που είχε άσχημο φινάλε στο παιχνίδι με την Ουνττνέζε. Θέλαμε να γράψουμε ιστορία απέναντι οχους Ιταλούς, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε".

Για το τι κρατά ο ίδιος από αυτή την πορεία: "Για μένα, οι αγώνες της Ευρώπης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν μια σπουδαία εμπειρία και ελπίζω ότι την επόμενη σεζόν θα καταφέρουμε να πάμε ακόμη καλύτερα. Από αυτή τη διαδρομή δεν θα κρατήσω κάποιο καλό αποτέλεσμα, αλλά την εκπληκτική συμπαράσταση των υπέροχων οπαδών μας όπου και αν αγωνιστήκαμε.

Σίγουρα, το γεγονός ότι αποχαιρετήσαμε τη διοργάνωση με μια βαριά ήττα από την Ουντινέζε με 3-0 ήταν σκληρό για όλους μας και περισσότερο για τον κόσμο μας. θέλαμε να γράψουμε ιστορία απέναντι στους Ιταλούς και να βρεθούμε στους "16", αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε".

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: "Πρέπει να στρέψουμε όλη μας την προσοχή στο πρωτάθλημα. Να μπούμε με όσους περισσότερους βαθμούς στα πλέι οφ και εκείνα διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά".

Για τους προσωπικούς του στόχους: "Ήρθα στην ομάδα για να τη βοηθήσω να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο. Οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται πλέον με αυτούς που βάζει ο ΠΑΟΚ. Δίνω και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους πετύχουμε".

Ντάριο Κρέσιτς: "Θα μας λείψει η Ευρώπη"

Για τον άδοξο αποκλεισμό από την Ουντινέζε: "Το 0-0 του πρώτου αγώνα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για μας αλλά δεν καταφέραμε να το εκμεταλλευτούμε. Ξέραμε ότι στην έδρα μας θα έπρεπε να σκοράρουμε για να προκριθούμε, αλλά βρεθήκαμε εμείς πίσω στο σκορ και εκεί χάθηκε η πρόκριση. Τα παιχνίδια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι πάντα ξεχωριστά και πιστεύω ότι θα μας λείψουν από εδώ και πέρα".

Για την επόμενη μέρα του αποκλεισμού: "Μπορεί η ομάδα να έχει επηρεαστείαπό τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά αυτό ήταν φυσιολογικό. Πλέον, πρέπει να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα, ώστε να επιστρέψουμε πιο δυνατοί στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά. Να επαναλάβουμε την καλή πορεία που κάναμε τις δύο τελευταίες σεζόν και, αν μπορούμε, να προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο".

Για τη δική του φετινή παρουσία: "Πέρασε ένα διάστημα χωρίς παιχνίδια για μένα, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Το μόνο που είχα να κάνω ήταν να δουλεύω σκληρά για να είμαι έτοιμος όταν μου ζητηθεί να αγωνιστώ και αυτό έκανα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ