ΠΑΟΚ

Λάζαρ: "Σας δίνω τον λόγο μου"

Λάζαρ: "Σας δίνω τον λόγο μου"
INTIME SPORTS

Ο Κοστίν Λάζαρ μίλησε αποφασιστικά εν όψει της ρεβάνς με την Καλλιθέα. Τι δήλωσε για το γκολ του κόντρα στον Πανθρακικό

Ο Ηρακλής Παντελίδης, της εταιρείας χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ "EASY computer school" παρέδωσε στον Λάζαρ το βραβείο του best goal της 16ης αγωνιστικής.

" Δεν είναι πολύ καλό το τάιμινγκ, θα προτιμούσα να πάρω λίγο νωρίτερα το βραβείο, σημασία έχει ότι κατάφερα να βοηθήσω. Δεν έχει σημασία ο τρόπος, είτε με γκολ, είτε με ασίστ, θέλω να βοηθάω", είπε αρχικά ο Ρουμάνος μέσος.

Συνεχίζοντας δήλωσε: Για το αν είναι το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει: " Στην Ελλάδα ναι, στην Ρουμανία έχω πετύχει κι άλλα, αλλά ήμουν άτυχος γιατί εκεί δεν υπήρχαν βραβεία".

Για το παιχνίδι με την Καλλιθέα: " Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, είχαμε 75 λεπτά την κατοχή, από ένα σημείο και μετά παίξαμε αρκετά καλά, χάσαμε ευκαιρίες και μετά έγιναν δύο φάσεις από το πουθενά και κέρδισαν".

Για τους οπαδούς: " Νιώθουμε πολύ άσχημα γιατί πάντα είναι δίπλα μας και ειδικά χθες μας συμπαραστάθηκαν πολύ. Εμείς κάναμε την βρωμιά, εμείς θα καθαρίσουμε και σας δίνω τον λόγο μου μου ότι θα κάνουμε τα πάντα για να τους βγάλουμε ασπροπρόσωπους".

Για το αν ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να κερδίσει τον Ατρόμητο: " Σίγουρα το θέλουμε και θα το καταφέρουμε, γιατί ανεξάρτητα τι έγινε χθες είμαστε σε καλή φόρμα. Εφτασε η στιγμή μετά από πέντε παιχνίδια που δεν τους έχουμε κερδίσει να τους κερδίσουμε γιατί έχω εμπιστοσύνη και στις δικές μου δυνατότητες και στης ομάδας".

Για το αν τα επόμενα τρία ματς με τους διώκτες του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, Ατρόμητο και Αστέρα και κόντρα στην Καλλιθέα μπορούν να ξεκαθαρίσουν την πορεία του "Δικεφάλου" σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: " Είναι σίγουρα μία αποφασιστική περίοδος, είναι δύσκολη για εμάς, εμείς πρέπει να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε μας. Αν μπούμε στην λογική να τα δούμε όλα μαζί θα χαθούμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, εγώ είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά στο Κύπελλο, παρόλο που δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, ενώ στο πρωτάθλημα μπορούμε στην πορεία να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Εμείς θα πάμε για τρεις νίκες".

Για το ότι οι μέσοι δεν έχουν σημειώσει πολλά γκολ: " Οι επιθετικοί μας έχουν πετύχει αρκετά γκολ, όλοι θέλουμε να βοηθάμε την ομάδα, είτε με γκολ, είτε με πάσες. Προσπαθούμε για το καλύτερο".

Για το ότι με την έλευση του Κατσουράνη απελευθερώθηκε: " Είναι διεθνής παίκτης, ποιοτικός, δεν βοηθάει μόνο εμένα αλλά όλους τους παίκτες. Αυτή είναι η ουσία της ομάδας, τέτοιοι παίκτες είναι καλοδεχούμενοι".

Για την δήλωση που έκανε ότι το γκολ του ήταν απάντηση για τις έως τώρα εμφανίσεις του και την κριτική που δέχτηκε: " Δεν έχω αν απαντήσω κάτι σχετικό, όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο. Αν το πετύχουμε ή αν δεν το πετύχουμε δεν είναι πάντα στο χέρι μας. Δεν είχα ξεκινήσει καλά, αλλα τώρα τελευταία βρίσκω τα πάτηματά μου και γίνομαι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι. Οταν νιώσω ότι δεν με θέλουν, θα φύγω από μόνος μου, μέχρι τότε θα δίνω το 100%".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ