ΠΑΟΚ

Λαζάρ: "Είμαστε λίγο κουρασμένοι..."

ΠΑΟΚ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (EUROPA LEAGUE - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ / ΤΣΙΡΙΛΟ - ΛΑΖΑΡ

(MOTION TEAM - ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΠΑΟΚ - ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ (EUROPA LEAGUE - 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ) / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ / ΤΣΙΡΙΛΟ - ΛΑΖΑΡ (MOTION TEAM - ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) MOTIONTEAM

Η ομολογία του Κοστίν Λάζαρ στο sport24.gr για τις μέτριες έως κακές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα. Τι λέει για το στόχο στα πλέι οφ και την ανάγκη να στηρίξει ο κόσμος του ΠΑΟΚ την προσπάθεια.

Τη ανάγκη για φρεσκάρισμα που έχει ο ΠΑΟΚ εν όψει των πλέι οφ, επισημαίνει ο Κοστίν Λάζαρ με συνέντευξή του στο Sport24.gr.

Ο Ρουμάνος μέσος σχολιάζει ακόμη την άδεια Τούμπα, αλλά και το μεγάλο στόχο της παρουσίας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κοστίν, ο ΠΑΟΚ έκανε μία εμφάνιση, ασυνήθιστη για τα δεδομένα του με τον Ατρόμητο, έχοντας μόλις μία τελική προσπάθεια στο ενεργητικό του. Πώς το εξηγείς;

"Ήταν δύσκολο παιχνίδι για μας. Νιώθω, νομίζω, ότι η ομάδα είναι λίγο κουρασμένη στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Φάνηκε αυτό και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για μας όταν μείναμε με δέκα ποδοσφαιριστές. Δεν αρχίσαμε καλά στο παιχνίδι, και στη συνέχεια, όταν μείναμε με δέκα παίκτες, δεν ήταν εύκολο να δείξουμε την ποιότητα μας ως ομάδα".

Αυτή η κούραση στην οποία αναφέρεσαι είναι ανησυχητική εν όψει πλέι οφ;

"Υπάρχει μπροστά μας διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Πάσχα και αυτό θα μας βοηθήσει, θα φρεσκαριστούμε ξανά. Νιώθω ότι η ομάδα είναι λίγο κουρασμένη".

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια διαφορά τριών βαθμών για τα πλέι οφ από τον Παναθηναϊκό. Είναι δυνατό να καλυφθεί στη διάρκεια των αγώνων κατάταξης;

"Και στα πλέι οφ η νίκη τρεις βαθμούς δεν δίνει; Δε νομίζω ότι θα είναι μεγάλο πρόβλημα αυτή η διαφορά στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο και θα έχουμε ένα πολύ μεγάλο κίνητρο, αυτό της συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι κάτι που θέλουμε πολύ και στο τέλος των πλέι οφ θα δούμε τι θα έχουμε πετύχει".

Από τη μία οι ποδοσφαιριστές μιλάτε για το στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, από την άλλη όμως η εικόνα της ομάδας δεν είναι καλή , την ώρα που η Τούμπα αδειάζει. Θα θελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

"Δεν έχω να τους πω κάτι ιδιαίτερο, ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν. Θα ήταν πολύ καλό για εμάς να έρθουν και πάλι στο γήπεδο για να μας ενθαρρύνουν ψυχολογικά. Θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Μακάρι να μπορούσαν να έρθουν και στα εκτός έδρας παιχνίδια, θυμάμαι τι είχε γίνει στο παιχνίδι στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ, και πόσο μας είχαν βοηθήσει. Δυστυχώς, στην Ελλάδα δεν γίνεται αυτό, αλλά ελπίζουμε τουλάχιστον να μας υποστηρίζουν στα παιχνίδια της Τούμπας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ