ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά πολύ αργά"

Κυριάκος: "Προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά πολύ αργά"
Κυριάκος Κυριάκος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος μίλησε για την αλλαγή που "έρχεται" στο ποδόσφαιρο και τόνισε ότι πριν αρχίσει το νέο πρωτάθλημα πρέπει να εφαρμοστούν όλα όσα συμφωνήθηκαν με την FIFA.

Για διάφορα θέματα μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος. Αναλυτικά:

Για τα πλέι οφ: "Μας προβληματίζει ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι στο πρώτο πλάνο. Αν δεν κάνεις ένα βήμα πίσω, δεν μπορείς να κάνεις βήματα μπροστά. Είμαστε σε διαδικασία για να είναι τα τελευταία παιχνίδια που ζούμε έτσι. Τα πράγματα γίνονται προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά γίνονται πολύ αργά όλα. Το ποδόσφαιρο μυρίζει αναξιοπιστία. Σήμερα όλες αυτές οι εξελίξεις επισπεύδουν κινήσεις εκκαθάρισης για την ΕΠΟ. Τα παραδέχτηκε η UEFA ότι πρέπει να αλλάξει πράγματα η ΕΠΟ όπως γίνονται σε όλο τον κόσμο".

Για τις επερχόμενες εκλογές στην ΕΠΟ: " Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος πρέπει να ισχύσουν όλα αυτά που συμφωνήθηκαν και πρέπει να εναρμονιστεί η ΕΠΟ σε αυτά που της έχει επιβάλλει η UEFA και η FIFA. Οι εκλογές δεν είναι μακριά, δεν ξέρω πως θα ψηφίσουν κάποιες ενώσεις προς την υπάρχουσα κατάσταση. Ο Γκιρτζίκης έτυχε να είναι η βιτρίνα της υπάρχουσας διοίκησης και της υπάρχουσας κατάστασης. Θα ήθελα να δω μια ένωση που να στήριζε την υπάρχουσα διοίκηση και να επιχειρηματολογήσει πάνω σε αυτό".

Για τον τελικό που δεν έγινε: " Δεν έχουμε τελικό Κυπέλλου γιατί η υπάρχουσα κατάσταση της ΕΠΟ προσπαθεί λίγο πριν το τέλος της να γίνει εκδικητική. Το Κύπελλο για εμάς τελείωσε την ημέρα του ημιτελικού στην Τούμπα. Δεν μας ενδιέφερε αγωνιστικά από εκεί και πέρα".

Για τους ορισμούς των διαιτητών του τελικού: " Μιλάω για τη συμφωνία ανάμεσα στο υπουργείο, τη FIFA και την UEFA. Τα υπόλοιπα αφορούν τις ομάδες που συμμετέχουν στον τελικό, την ΕΠΟ και τον υπουργό. Εγώ θυμάμαι ότι η συμφωνία ήταν να υπάρχει ξένος διαιτητής όπως πρότεινε η FIFA και η UEFA. Προφανώς κατέληξαν σε μια άλλη απόφαση. Είναι ανόητο τον καλύτερο διαιτητή να μην τον βάλουν με το καλύτερο επιτελείο. Είναι κόντρα στη λογική. Είναι ο καλύτερος κατά τεκμήριο διαιτητής και καλώς ορίστηκε αφού το αποφάσισαν. Δεν βλέπω λόγο γιατί τα κάνει η ΕΠΟ όλα αυτά".

Για τον ορισμό του Μάνταλου στο ματς με την ΑΕΚ: " Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζουμε τους διαιτητές. Το πρόβλημα μας δεν είναι ότι έχουμε κακούς διαιτητές. Όταν προσπαθούν να κάνουν πολιτική τότε βγάζουν το κακό τους πρόσωπο. Ελπίζουμε τα λάθη που θα γίνουν να είναι ανθρώπινα, καλή επιτυχία στις ομάδες και στους διαιτητές. Εμείς στοχεύουμε στο καλύτερο δυνατό σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Οι παίκτες μας έχουν μοχθήσει εδώ και ένα χρόνο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ