ΠΑΟΚ

Κυριάκος: "Όταν σου λένε ότι υπάρχει κάποιος που το αξίζει περισσότερο από σένα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος ανέβασε μία φωτογραφία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και σχολίασε την πρόκριση του "Δικεφάλου" στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά κι όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

O ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Πανιωνίου και στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των ΑΕΚ ή ΑΕΛ. Μάλιστα, ο "Δικέφαλος του Βορρά" έφτασε στον τελικό με το απόλυτο, αφού μετράει εννιά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η εξαιρετική πορεία του ΠΑΟΚ τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα, εν μέσω της δικαστικής "μάχης", προκάλεσε την αντίδραση του Διευθυντή Επικοινωνίας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Κυριάκου Κυριάκου, ο οποίος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

"Όταν σου λένε ότι έφτασες στον τελικό μόνο με νίκες και γκολ 26-6, έχεις τη μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων (+37) στο πρωτάθλημα παρότι έχεις χρεωθεί ένα πλασματικό 0-3, τις περισσότερες νίκεςν(19), παρότι σου στέρησαν την δυνατότητα να παίξεις για την 20η, τους περισσότερους κερδισμένους βαθμούς (61), αλλά υπάρχει κάποιος που το αξίζει περισσότερο από σένα...".

Δείτε την ανάρτηση:

Κυριάκος: "Όταν σου λένε ότι υπάρχει κάποιος που το αξίζει περισσότερο από σένα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φορτσάτος για το repeat στο Κύπελλο ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Πανιώνιο
Πασχαλάκης: "Θέλω την ΑΕΚ στον τελικό"
Χτισμένος για μεγάλα πράγματα ο ΠΑΟΚ
Με απόλυτο νικών για το πρώτο του repeat ο ΠΑΟΚ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ