ΠΑΟΚ

Κωνσταντινίδης: "Φτάσαμε στα όριά μας με τον Ολυμπιακό"

Κωνσταντινίδης: "Φτάσαμε στα όριά μας με τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, στην πίεση που υπάρχει στην ομάδα ενώ μίλησε και για την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις

Για διάφορα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Γιώργος Γεωργιάδης "δεν είναι μάγος". Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:

"Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η ομάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχε φτάσει στα οριά της. Είχαμε συνεχόμενα ματς που παίρναμε αυτό που θέλαμε, αλλά ακόμη και μετά τον Ολυμπιακό που πήραμε κάποια αποτελέσματα, δεν πραγματοποιήσαμε καλές εμφανίσεις. Οταν μία ομάδα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα άσχημα αποτελέσματα".

Για την πίεση που ασκείται στην ομάδα: " Ακόμη και στις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ δουλεύουμε πάνω στην πίεση. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, πρέπει κάθε χρόνο να διεκδικεί το κάτι παραπάνω. Υπάρχουν νέοι αξιόλογοι παίκτες στην ομάδα και κάποια στιγμή στην Ελλάδα πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες στα Ελληνόπουλα".

Για τους Τζανδάρη και Ποζατζίδη: " Είναι πολύ καλοί μου φίλοι και πολύ καλοί παίκτες. Θέλανε, απλώς, να συνεχίσουν αλλού. Δεν σημαίνει κάτι αυτό, τους εύχομαι κάθε επιτυχία".

Οσον αφορά για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που τον εξιτάρουν περισσότερο: " Το ισπανικό και το ιταλικό μου αρέσουν πολύ".

Για την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις: "Το τι δυνάμεις έχει μία ομάδα δουλεύεται στην αρχή της περιόδου, τώρα μόνο ένα φρεσκάρισμα μπορεί να γίνει. Ο νέος προπονητής δεν είναι μάγος, ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ".

Για τα χρέη και τον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ: "Η ρύθμιση των χρεών θα είναι η καλύτερη μεταγραφή. Όσο για τον στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ μεγάλος και δεν πρέπει να μας επηρεάζει το γεγονός ότι χάθηκε ο τίτλος. Αν ο ΠΑΟΚ μπει στους ομίλους τότε αλλάζει επίπεδο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ