ΠΑΟΚ

"Ξεχωρίζει"... αρνητικά στο πρωτάθλημα

"Ξεχωρίζει"... αρνητικά στο πρωτάθλημα
INTIME SPORTS

Μετά το ματς με την Μπενφίκα "ήρθε" η ώρα για νίκη στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ ο οποίος τις τελευταίες έξι αγωνιστικές με τους βαθμούς που "μάζεψε", έχει την πέμπτη χειρότερη συγκομιδή ανάμεσα σε όλες τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Διαβάστε αναλυτικά.

Επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις για τον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Μπενφίκα... Ο "Δικέφαλος" είναι απαραίτητο να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς (23/2, 19.30) με τον Πανθρακικό μιας και στις τελευταίες έξι αγωνιστικές έχει "πετάξει" πολλούς βαθμούς έχοντας πάρει πάρει μόλις δύο νίκες (στα ματς με Βέροια και ΟΦΗ) ενώ έχει γνωρίσει τέσσερις ήττες (από Πανιώνιο, Πλατανιά, Παναθηναικό και Αστέρα Τρίπολης).

Συγκομιδή δηλαδή έξι βαθμοί για τον ΠΑΟΚ από τους 18 που θα μπορούσε να "μαζέψει" στην καλύτερη περίπτωση...

Ο "Δικέφαλος" είναι ξεκάθαρο πως διανύει την χειρότερη περίοδο του φέτος στην Σούπερ Λίγκα και μάλιστα αν συγκρίνουμε τους βαθμούς που έχει πάρει τις τελευταίες έξι αγωνιστικές σε σχέση με τους βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος, διαπιστώνουμε πως έχει την πέμπτη χειρότερη συγκομιδή (μαζί με Πανιώνιο που έχει συγκεντρώσει επίσης έξι βαθμούς).

Μάλιστα οι "ασπρόμαυροι" αποτελούν ένα "καλό"... θύμα για τους αντιπάλους τους δεδομένου πως ο Πλατανιάς στα τελευταία έξι ματς έχει μια νίκη και αυτή "ήρθε" στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος έχει δύο νίκες (σ.σ. μιλάμε για τα τελευταία έξι ματς) και η μία ήταν στο παιχνίδι με τον "Δικέφαλο", ο Παναθηναικός πριν κερδίσει τον ΠΑΟΚ προερχόταν από δύο αγώνες δίχως νίκη (1-1 με ΟΦΗ και ήττα με 1-0 από τον Αστέρα) και ο Αστέρας Τρίπολης με το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον "Δικέφαλο" μπήκε ξανά στον δρόμο των επιτυχιών αφού είχε προηγηθεί η ήττα από τον Ατρόμητο (3-1 το αποτέλεσμα).

Συγκομιδή στα τελευταία έξι ματς:

Ολυμπιακός: 18 βαθμοί

Αστέρας Τρίπολης/ Παναθηναϊκός/ Ατρόμητος: 13 βαθμοί

ΟΦΗ: 11 βαθμοί

Εργοτέλης/ Παναιτωλικός: 10 βαθμοί

ΠΑΣ Γιάννινα: 9 βαθμοί

Άρης/ Πανθρακικός/ Καλλονή/ Λεβαδειακός: 7 βαθμοί

ΠΑΟΚ/ Πανιώνιος: 6 βαθμοί

Απόλλων Σμύρνης/ Ξάνθη: 5 βαθμοί

Πλατανιάς: 3 βαθμοί

Βέροια: 2 βαθμοί

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ