ΠΑΟΚ

Ξεκίνημα με 7άρα για τον ΠΑΟΚ

Ξεκίνημα με 7άρα για τον ΠΑΟΚ

Εύκολο πρωινό για την Κ20 του Δικέφαλου απέναντι στην Κέρκυρα. Επτάρα για τον "Δικέφαλο του Βορρά", τρία γκολ ο Δούμτσης.

Το τελικό 7-0 μαρτυρά τα πάντα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κέρκυρα, που έγινε στις εγκαταστάσεις Λόλα, στην Σουρωτή. Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο, και στο δεύτερο 45λεπτο ανέβασαν ρυθμό, με τον Δούμτση να βρίσκει τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίκτυα από το 82' μέχρι το 86.

Στο 7' ο Παναθανασίου έβγαλε τη σέντρα και ο Χατζηστραβός με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 38' ο Γκαργκαλατζίδης με σουτ μετά από απόκρουση του γκολκίπερ της Κέρκυρα έγραψε το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 48' ο Παπαθανασίου έγραψε την δεύτερή του ασίστ με τον Τζοβάρα να κάνει το 3-0.

Στο 76' το δίδυμο που συνεργάστηκε στο πρώτο γκολ έκανε το 4-0, με τον Παπαθανασίου να γράψει την τρίτη του ασίστ και τον Χατζηστραβό το δεύτερό του τέρμα. Στο 82' και στο 84' ο Χατζηστραβός έβγαλε ισάριθμες ασίστ στον Δούμτση, και στο 86' ο τελευταίος έκανε χατ τρικ μέσα σε τέσσερα λεπτά, γράφοντας το τελικό 7-0.

ΠΑΟΚ: Μούτσα, Παπαθανασίου, Δημητρίου, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Μίσκοβιτς (59' Μανιώτης), Χατζηδίμπας, Χατζηστραβός, Τζοβάρας, Κόζακ (46' Γαϊτανίδης), Γκαργκαλατζίδης (68' Δούμτσης).

Κέρκυρα: Θανασούλας, Τσάνης, Θεοδωρίδης, Γκίτσης, Ζωχιός, Κέντρος, Τρεπεκλής, Βλάχος, Λαμπόγλου, Ζαΐμης, Μίσκου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ