ΠΑΟΚ

Ξεκάθαρο μήνυμα Σαββίδη στους συνδέσμους

Ξεκάθαρο μήνυμα Σαββίδη στους συνδέσμους
savvidis INTIME SPORTS

Ποια η θέση του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη που μετέφεραν Βρύζας, Ποικιλίδης, Μηλιωρίδης στους οργανωμένους ενόψει Ολυμπιακού

Τις σκέψεις και τα "θέλω" του Ιβάν Σαββίδη για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα, όπως τα μετέφεραν οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν οι εκπρόσωποι των συνδέσμων του ΠΑΟΚ σε σύσκεψη που έγινε το απόγευμα.

Το παρών έδωσε και ο Ζήσης Βρύζας ο οποίος έκανε μία ανάλυση των προστίμων που έχει πληρώσει ο ΠΑΟΚ στην UEFA και των διαφορών που υπάρχουν στη συμπεριφορά των οπαδών στους εγχώριους αγώνες σε σχέση με τους ευρωπαϊκούς.

" Δεν πρέπει να υπάρχει διαφορετική συμπεριφορά" τόνισε, ακούγοντας τους οργανωμένους ότι ορισμένα παιχνίδια εντός συνόρων, όπως είναι τα ντέρμπι, παρουσιάζουν ιδιαιτερότητες και είναι πιο δύσκολο να υηπάρχει αυτοσυγκράτηση από όλους όσοι βρίσκονται μέσα στο γήπεδο.

Ενόψει Ολυμπιακού, Ποικιλίδης και Μηλιωρίδης, μετέφεραν το ξεκάθαρο μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη: " Δεν θέλει ούτε πυρσούς, ούτε βεγγαλικά, ούτε να υπάρχουν ορισμένοι που θα προσπαθήσουν να μουν χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο, τίποτα που μπορεί να επιφέρει πρόστιμο στην ομάδα".

Το Σάββατο, μάλιστα, που θα υπάρχουν στην Τούμπα προσκεκλημένοι του ομογενείς επιχειρηματίες, θέλει να υπάρχει καυτή αλλά πολιτισμένη ατμόσφαιρα.

Οι εκπρόσωποι των συνδέσμων τόνισαν ότι θα προσπαθήσουν να περιορίσουν όσο είναι δυνατό αυτά τα φαινόμενα, αλλά είναι δύσκολο σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να εκλείψουν εντελώς.

Πάντως, το μήνυμα από πλευρά Σαββίδη είναι αυστηρό και αν δεν δει πρόοδο στα παραπάνω ζητήματα είναι αποφασισμένος να πάρει πιο αυστηρά μέτρα σε ό,τι έχει να κάνει με την περιφρούρηση του γηπέδου

Θέμα επανασύστασης Συντονιστικής

Επιπλέον, τέθηκε από τους εκπροσώπους της ΠΑΕ, ζήτημα επανασύστασης της Συντονιστικής των Συνδέσμων που θα βοηθήσει στην καλύτερη συνεννόηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά τους, οι οργανωμένοι ζήτησαν λίγο χρόνο για να γίνουν οι απαραίτητες ζυμώσεις και θα βοηθήσουν προς αυτό διάφορες εκδηλώσεις που αναλαμβάνουν τελευταία από κοινού οι σύνδεσμοι, όπως η συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων και το ιατρείο κοινωνικής αλληλεγγύης, καθώς και μία συναυλία που προγραμματίζουν για τη στήριξη των φυλακισμένων συνοπαδών τους στο Παλατάκι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ