ΠΑΟΚ

Ξεκαθαρίζει άμεσα του Βρύζα

Ξεκαθαρίζει άμεσα του Βρύζα
INTIME SPORTS

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θέλουν το ζήτημα της παραίτησης του τεχνικού διευθυντή να τραβήξει πολύ ακόμη και ευελπιστούν για οριστική εξέλιξη μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Τι λένε για Παναθηναϊκό.

Το θέμα του Ζήση Βρύζα δεν είναι τόσο απλό. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που βρίσκεται στον ΠΑΟΚ επί σειρά ετών, έχοντας κληθεί να προσφέρει από διάφορα πόστα και ως εκ τούτου αποτελεί σημαντικό γρανάζι της λειτουργίας της ομάδας.

Γι' αυτό και από τον Δικέφαλο δεν θέλουν να πάρουν κάποια απόφαση που δεν θα είναι σωστή και δίκαιη, ενώ όπως παραδέχθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κυριάκος Κυριάκος, ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξει οριστική εξέλιξη.

" Είναι η αλήθεια πως στην περίπτωση του Ζήση Βρύζα θελήσαμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο και να αξιολογήσουμε και τους λόγους και το κατά πόσο οι λόγοι είναι αδύνατον να επιλυθούν, που τον οδήγησαν να πάρει μια απόφαση που θα φανεί αν είναι εν θερμώ ή όχι. Για μας η αξιολόγηση των λόγων μιας τέτοιας απόφασης έχει πάρα πολύ μεγάλη βαρύτητα ώστε να πάρουμε μια απόφαση όχι απαραίτητα γρήγορη, αλλά σε κάθε περίπτωση σωστή και δίκαιη. Για το λόγο αυτό δεν θέλουμε να πούμε κάτι τελεσίδικο, γιατί γίνονται όλες οι εσωτερικές συζητήσεις ώστε η απόφαση που θα παρθεί να είναι δίκαιη και συνειδητή απόφαση.

Κανένας δε θέλει να μένει ανοιχτό ένα τέτοιο ζήτημα. Ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας να μπορούμε να πούμε κάτι πιο επίσημο. Θα είναι πάρα πολύ άδικο να φανεί ότι οποιαδήποτε απόφαση του Ζήση Βρύζα θα παρθεί μόνο για να ικανοποιήσει την κοινή γνώμη. Οποιαδήποτε απόφαση θα παρθεί, θα παρθεί με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας",ανέφερε συγκεκριμένα στη χθεσινή ενημέρωση στους ρεπόρτερ.

"Θα δούμε την τιμωρία του Παναθηναϊκού, σε αντιδιαστολή με τη δική μας"

Η υπόθεση τιμωρίας του Παναθηναϊκού δεν αφήνει, φυσικά, αδιάφορους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Αφού από τον Δικέφαλο έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούν να παραστούν ως διάδικοι στις Πειθαρχικές Επιτροπές εντός συνόρων, παρά μόνο εάν το θέμα οδηγηθεί στο CAS, επισημαίνουν ότι θα δουν την ποινή του Παναθηναϊκού σε αντιδιαστολή με την περσινή τιμωρία του ΠΑΟΚ, μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

"Είναι ξεκάθαρο για εμάς ότι δεν "χρωματίζουμε" τις διαδικασίες, το ποιος θα τιμωρηθεί. Υπάρχουν κανονισμοί, υπάρχουν πράγματα που είδε όλη η Ελλάδα, υπάρχουν πράγματα που εμείς οι ίδιοι έχουμε τιμωρηθεί πάρα πολύ σκληρά κι ευνοήθηκαν κάποιοι άλλοι. Το καλύτερο φάρμακο είναι να τηρούνται όλα για όλους. Και σ΄αυτή την περίπτωση, θα δούμε την τιμωρία του Παναθηναϊκού, θα το δούμε και σε αντιδιαστολή με την περυσινή δική μας.

Το θέμα όμως πέρα από τους φυσικούς αυτουργού, θα πρέπει να τιμωρηθούν και να τιμωρηθούν σκληρά και οι ηθικοί αυτουργοί. Ακόμη κι αυτοί που "επενδύουν" στο τεταμένο κλίμα και προκαλούν αφελώς λόγω και έργω, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα ματς, με χειρονομίες ή λεκτικά", τόνισε ο Κυριάκος Κυριάκος.

Η υπόθεση Κάτσε και η εμπιστοσύνη στον προπονητή

Στην εβδομαδιαία ενημέρωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέφρασε την πλήρη υποστήριξη της διοίκησης προς τον Αναστασιάδη για την απόφασή του να εκτίσει ο Κάτσε τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

"Καταρχήν θα πρέπει να πω ότι σε όλες τις ομάδες του κόσμου την απόφαση για τη διαχείριση της ομάδας, για το ποιός παίκτης θα παίξει που, πως, πότε κ.λ.π την παίρνει ο προπονητής. Εμείς έχουμε καταστήσει σαφές ότι υποστηρίζουμε τον προπονητή ουσιαστικά, άρα και στις αποφάσεις του, υπάρχει εμπιστοσύνη σε εκείνον", διευκρίνισε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ