ΠΑΟΚ

Κριτική Στέφενς σε ομάδα και Ολίσε

Κριτική Στέφενς σε ομάδα και Ολίσε

Ο Χουμπ Στέφενς ανέλυσε στους παίκτες του την εικόνα που είχαν στο παιχνίδι με τη Μέταλιστ, δείχνοντας ταυτόχρονα βίντεο με φάσεις του αγώνα, ενώ εξέφρασε παράπονα στον Λιβεριανό.

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και τα πολλά παράπονα για την εικόνα του δευτέρου μέρους εξέφρασε ο Χουμπ Στέφενς πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης του ΠΑΟΚ.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ ο προπονητής του "Δικεφάλου" έδειξε βίντεο στους παίκτες του με φάσεις από το ματς κόντρα στη Μέταλιστ, τις οποίες ανέλυε, ενώ ταυτόχρονα μιλούσες στους ποδοσφαιριστές του.

"Είχαμε πολύ καλή οργάνωση στο πρώτο μέρος. Πραγματοποιήσαμε πολύ καλές επιθέσεις, κερδίσαμε σχεδόν όλες τις μονομαχίες και δεν μπορώ να πω ότι έχω παράπονο", ήταν τα λόγια του Στέφενς για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ολλανδός τεχνικός, όμως, τα... έχωσε στους παίκτες του για την εμφάνιση του δεύτερους μέρους, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Ότι σας είπα για το πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε τίποτα απ' αυτά στο δεύτερο".

Ο Στέφενς επί προσωπικού αναφέρθηκε στον Ολίσε, από τον οποίο έχει πολλά παράπονα για την εμφάνιση του και τη βοήθεια που δεν πρόσφερε στην ομάδα όση ώρα αγωνίστηκε.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ