ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Θα απαντήσουμε στο γήπεδο"

Κρέσπο: "Θα απαντήσουμε στο γήπεδο"
EUROKINISSI

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο καταθέτει τη δική του οπτική για τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή (25/2) και στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ισπανός αμυντικός μίλησε στη κάμερα της "Nova" με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη με αντίπαλο τον τοπικό Αστέρα, αφού πρώτα αναφέρθηκε και στη μη διεξαγωγή του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εβδομάδα που πέρασε:

"Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε σε καλή κατάσταση και η ομάδα και εγώ. Το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή και η συνέχεια που υπάρχει μπροστά μας".

Για τα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή και το πώς αυτά επηρέασαν τους παίκτες:

"Προς το καλύτερο δεν ξέρω αν μας επηρέασαν. Είμαστε όλοι μαζί. Με όσους μίλησα εδώ μου είπαν ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα. Όλοι θέλουν να μας κάνουν δύσκολο το να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, πρέπει να απαντήσουμε στο γήπεδο και να συνεχίζουμε προς τον στόχο μας".

Για το πώς αισθάνεται που δεν έγινε η αναμέτρηση:

"Προσωπικά δεν το έχω ζήσει ξανά. Στην Ελλάδα αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μου είπαν. Οι συνθήκες, ο καιρός, η ατμόσφαιρα όλα ήταν ιδανικά για να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ήταν στρατηγική του αντιπάλου για να κερδίσει εύκολα το παιχνίδι. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

Πρέπει να συνεχίσουμε συγκεντρωμένοι γιατί δεν ξέρουμε τι θα συμβεί εκτός γηπέδου. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, σε κάθε παιχνίδι.

Πρέπει να ξεχάσουμε τι συνέβη, όσο δύσκολο και αν είναι να τα αφήσεις πίσω σου. Έχουμε έμπειρους παίκτες που ξέρουν πώς να αλλάξουν προς όφελος μας όποια δυσκολία προκύψει".

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ είπε:

"Είμαστε σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό Αυτό που συνέβη μας έκανε πιο δυνατούς και ενωμένους απέναντι σε οποιονδήποτε".

Για τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο για το κύπελλο απάντησε:

"Έχουμε πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και είναι μεγάλες οι πιθανότητες για να βρεθούμε στον τελικό, αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν τελειώνει και πρέπει να το επιβεβαιώσουμε και στο δεύτερο παιχνίδι".

Για το ματς που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης:

"Είναι μια καλή ομάδα, παίζει καλά στην έδρα της. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πιο δυνατοί, να ελέγξουμε το παιχνίδι, τον ρυθμό και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να κερδίσουμε".

Για το αν υπάρχει κάποιο μυστικό που ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη άμυνα:

"Δεν υπάρχει μυστικό. Δουλεύουμε όλοι μαζί, πρεσάρουμε ψηλά και από εκεί ξεκινάει η άμυνα και τελειώνει στον τερματοφύλακα. Παλεύουμε ο ένας για τον άλλον".

Για το τι θέλει να δει και τι δε θέλει να δει στους τελευταίους επτά αγώνες:

"Θέλω να δω επτά νίκες. Αυτό είναι το σημαντικό. Δε θέλω να περιμένουμε κάτι εκτός γηπέδου. Είναι όλοι εναντίον μας. Πρέπει να δείξουμε πόσο δυνατή ομάδα είμαστε στον αγωνιστικό χώρο και απέναντι στον οποιοδήποτε εκτός γηπέδου".

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Με μια προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνέχισαν την προετοιμασίας του με φόντο την εκτός έδρας αναμέτρηση της 24η αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Στην προπόνηση, το βάρος έπεσε στον τομέα της τακτικής τόσο ανασταλτικά όσο κι επιθετικά, με τελειώματα έπειτα από οργανωμένη προσπάθεια.

Τα προβλήματα τραυματισμού επικεντρώνονται στους Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντοριάν Λεβέκ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει έχει όλους τους υπόλοιπους στη διάθεσή του. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου, στις 10:30, στο στάδιο της Τούμπας.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τη Δευτέρα (5/3) η απόφαση για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Πορεία διαμαρτυρίας οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
ΠΑΟΚ: "Ο τραυματισμός του Γκαρθία προκλήθηκε από τον γιατρό του Ολυμπιακού"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ