ΠΑΟΚ

Κρέσιτς: "Υπάρχει κούραση, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία"

Κρέσιτς: "Υπάρχει κούραση, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία"
INTIME SPORTS

Τα πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ είναι "βαριά" από τα συνεχή παιχνίδια σύμφωνα με τον Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος τόνισε πως ο "Δικέφαλος" επιβάλλεται να κάνει επανεκκίνηση στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ντάριο Κρέσιτς στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα έπαιξε μετά από καιρό βασικός. Ο Κροάτης τερματοφύλακας με αφορμή το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στους Ηπειρώτες μίλησε για την ανάγκη ο "Δικέφαλος" να αρχίσει άμεσα να κερδίζει τους αντιπάλους του.

Αρχικά είπε στην κάμερα της NOVA:

" Ξέραμε πριν από το παιχνίδι ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, με δεδομένο πως οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν καλύτερες, αλλά και το ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν ο καλύτερος δυνατός. Είναι όμως γεγονός πως δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος δείξαμε μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθούμε, δείξαμε περισσότερα πράγματα".

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα σχολίασε: " Ηταν δίκαιο αποτέλεσμα, και τα Γιάννινα είχαν καλή παρουσία στο παιχνίδι και βάσει αυτής της εικόνας νομίζω ότι το συγκεκριμένο σκορ ήταν το καλύτερο δυνατό και για τις δύο ομάδες".

Για τον παράγοντα κούραση δήλωσε: " Ημασταν κουρασμένοι. Σαφώς και το ότι ο ΠΑΟΚ έχει με μια νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια είναι ένας σοβαρός λόγος για προβληματισμό. Η κούραση έκανε τα πόδια βαριά, αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι δικαιολογία, ούτε μπορεί να σταθεί ως τέτοια. Οι ομάδες προσπαθούν να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν όταν παίζουν με εμάς. Αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε, πρέπει να το σταματήσουμε και να κάνουμε μια νέα αρχή".

Ενώ τέλος αναφέρθηκε στο τι πρέπει να αλλάξει: " Δεν γνωρίζω την απάντηση, κανείς μας δεν την γνωρίζει. Οταν η ομάδα είναι πεσμένη χρειάζεται όλοι να είμαστε ενωμένοι και να έχουμε αυτοπεποίθηση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ