ΠΑΟΚ

Κράνιτσαρ και άλλοι δύο

Κράνιτσαρ και άλλοι δύο

Διαβάστε πως Σαββίδης και Τσιστιακόφ προσπαθούν να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Στέφενς και να φέρουν στον ΠΑΟΚ έναν επιτελικό μέσο. Η περίπτωση του Κροάτη Κράνιτσαρ.

Λίγα πράγματα βγαίνουν από τα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα και όπως φαίνεται οι εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο αυτό δεν θα τρέξουν άμεσα.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι στον ΠΑΟΚ έχουν εγκαταλείψει την έρευνα για τον επιτελικό μέσο που θέλει ο Στέφενς να έρθει στην Τούμπα.

Από τα λίγα που προκύπτουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις παικτών που ο Τσιστιακόφ που κάνει τις επαφές έχει εστιάσει.

Μία απ' αυτές είναι του 29χρονου μεσοεπιθετικού, Νίκο Κράνιτσαρ, που ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου. Και σε αυτή την περίπτωση όπως και στις άλλες δύο ο Τσιστιακόφ τηρεί στάση αναμονής, γιατί, πρώτον, θέλει να δει πως θα εξελιχθούν τα ματς με την Μέταλιστ και δεύτερον γιατί μέσω της τακτικής της αναμονής θέλει να κατεβάσει τις οικονομικές απαιτήσεις.

Εξάλλου, ο Κράνιτσαρ υπέγραψε πέρσι τετραετές συμβόλαιο με την Ντιναμό Κιέβου και οι κινήσεις τακτικής που γίνονται δεν αφορούν μόνο τα θέλω του παίκτη, αλλά και της φημισμένης ουκρανικής ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ