ΠΑΟΚ

Κουλούρης: "Βλέπω πειθαρχία στην ομάδα"

Κουλούρης: "Βλέπω πειθαρχία στην ομάδα"
INTIME SPORTS

Τι είπε ο Ευθύμης Κουλούρης για την νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ αλλά και την μέχρι τώρα εικόνα που έχει για τον "Δικέφαλο"

Ο Ευθύμης Κουλούρης αγωνίστηκε ως βασικός στο ματς με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: " Κλήθηκα αμέσως μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις προπονήσεις και προσπάθησα να μπω στο κλίμα. Μέρα με τη μέρα μάθαινα περισσότερα, είμαι επαγγελματίας και έπρεπε να βοηθήσω και ελπίζω να δώσω ακόμη περισσότερα στη συνέχεια".

Συνεχίζοντας τόνισε:
" Δεν πρέπει να κοιτάμε στο παρελθόν. Έχουμε νέο προπονητή πρέπει να τον ακούσουμε για να περάσει η φιλοσοφία του στην ομάδα. Είναι αρχή ακόμη, συνεχίζουμε σκληρά στις προπονήσεις και προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε".

Για τα όσα έχει "ζήσει" ως τώρα επί των ημερών του Τούντορ:
" Είμαι μόνο μία εβδομάδα με την ομάδα. Είναι νωρίς να πω πολλά, αλλά βλέπω πειθαρχία και ευχάριστο κλίμα κι αν συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο θα δούμε πολύ καλύτερα πράγματα. Πιστεύω ότι είδα πολλά πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Θα πρέπει να περιμένουμε επιθετικό ποδόσφαιρο, να είναι κοντά οι γραμμές και να βλέπουμε την συνέχεια πιο θετικά".

Για τα ματς με την Λοκομοτίβα:
"Ό,τι έγινε, έγινε και στο προηγούμενο ματς και σε αυτό. Δεν πρέπει να έχουμε αλλού το μυαλό μας, είμαστε ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε".

Για το ποια εκ των Λίνφιλντ ή Σπάρτακ Τρνάβα προτιμά στον επόμενο γύρο:
"Καμία προτίμηση, νομίζω ότι από μας κρίνεται. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να περάσουμε και να είμαστε στους ομίλους. Από εμάς θα κριθεί. Ήταν πολύ ωραίο το γεγονός ότι είχε κόσμο στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα βγούμε νικητές και από την επόμενη διαδικασία και θα είμαστε στους ομίλους".

Ολσεν: "Ημασταν καλύτεροι αμυντικά και επιθετικά"

Ο Ρόμπιν Ολσεν έκανε την σύγκριση της εικόνας που είχε ο ΠΑΟΚ στον πρώτο αγώνα με την Λοκομοτίβα σε σχέση με το δεύτερο παιχνίδι. Συγκεκριμένα είπε:

"Όλα ήταν διαφορετικά σήμερα. Στο πρώτο παιχνίδι δεν αμυνθήκαμε όπως έπρεπε. Σήμερα ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα και αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα. Επίσης, όμως, ήμασταν καλύτεροι επιθετικά και αυτό φαίνεται από τα έξι γκολ που πετύχαμε. Όλα ήταν τελείως διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο ματς".

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: " Τι να πω… Ηταν εκπληκτικά και είμαι χαρούμενος για αυτό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ