ΠΑΟΚ

Κοντρέρας, ο πιο ακριβοπληρωμένος

Κοντρέρας, ο πιο ακριβοπληρωμένος
INTIME SPORTS

Τον υψηλότερο μισθό από τους παίκτες που θα αποκτηθούν τον Γενάρη θα λαμβάνει από την Κόλο Κόλο ο Κοντρέρας

Ο Πάμπλο Κοντρέρας θα είναι ο πιο υψηλόμισθος από τους παίκτες που ενταχθούν στο ρόστερ της Κόλο Κόλο την τωρινή μεταγραφική περίοδο, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας latercera.com.

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα γράφεται πως ο Κοντρέρας, "αναμένει ακόμη την τελική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, που του οφείλει μισθούς τεσσάρων μηνών. Αυτή η κατάσταση θα διευκολύνει την επιστροφή του στο Μονουμεντάλ μετά από 12 χρόνια στο εξωτερικό".

Οπως αναφέρεται ακόμη το μπάτζετ της Κόλο Κόλο θα υποστεί σημαντική μείωση και οι τεράστιες επενδύσεις ύψους 5,6 εκ. δολαρίων που έγιναν πέρυσι θα περάσουν οριστικά στο παρελθόν.

"Στον κατάλογο επικεφαλής είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας, στον οποίο η Κόλο Κόλο θα καταβάλει περίπου 360 χιλιάδες δολάρια ετησίως. Πιο πίσω είναι ο Ματίας Βινταγκόσι, ο Γκονζάλες, ο Τολόζα και ο Καρντόσο".

Ενώ συνολικά η Κόλο Κόλο θα δαπανήσει για μεταγραφές "περίπου 1,2 εκ. δολάρια". Ο γνώριμος μας από το πέρασμα του από την Ελλάδα, ο Αργεντινός Οράσιο Καρντόζο, θα λάμβάνει περίπου 150 χιλιάδες δολάρια ετησίως.

Παρουσίαση πριν το τέλος του έτους

Οι ιθύνοντες της Κόλο Κόλο επιθυμούν να παρουσιάσουν τα νέα αποκτήματα πριν από το τέλος του έτους, κάτι το οποίο θα επιτρέψει στον προπονητή της Κόλο Κόλο, Ιβο Μπασάι, να έχει στις 3 Ιανουαρίου όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ