ΠΑΟΚ

"Πρώτα η λύση συνεργασίας ΠΑΟΚ-Κοντρέρας"

"Πρώτα η λύση συνεργασίας ΠΑΟΚ-Κοντρέρας"
INTIME SPORTS

Ο υπεύθυνος Τύπου της Κόλο-Κόλο, Χουάν Εστέμπαν Βέλις, μίλησε για τις διαπραγματεύσεις του συλλόγου της Χιλής με τον αμυντικό του ΠΑΟΚ

Δεν μπορεί να υπάρξει επισημοποίηση της συμφωνίας της Κόλο Κόλο με τον Κοντρέρας, αν πρώτα δεν υπάρξει λύση συνεργασίας του έμπειρου αμυντικού με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό είναι το συμπέρασμα που βγαίνει μετά τη συνέντευξη του υπευθύνου Τύπου της ομάδας της Χιλής, Χουάν Εστέμπαν Βέλις, στο "Αθλητικό Metropolis".

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το αν υπάρχει εξέλιξη στην υπόθεση του Πάμπλο Κοντρέρας με την Κόλο Κόλο: " Όλα βρίσκονται στο στάδιο των συζητήσεων. Tίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί. Υπάρχει η επιθυμία της Κόλο Κόλο, αλλά και του παίκτη να επιστρέψει. Υπάρχουν έντονες συζητήσεις με τους διοικούντες, ενώ υπάρχει και το πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο".

Για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν οριστική συμφωνία του Κοντρέρας με την Κόλο Κόλο: " Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δε θα μπορούσε να παρουσιαστεί αν δεν έβγαινε μια ανακοίνωση από πλευράς ΠΑΟΚ ότι λύθηκε το συμβόλαιο του. Πρέπει πρώτα να γίνει αυτό και στη συνέχεια να προχωρήσουν οποιεσδήποτε διαδικασίες".

Για το αν όταν λύσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί απευθείας από την Κόλο Κόλο: " Οι διοικούντες την Κόλο Κόλο περιμένουν τον Κοντρέρας να λύσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να προχωρήσουν τις επίσημες διαδικασίες. Όπως ανέφερα, δεν γίνεται καμία επίσημη κίνηση, αν πρώτα ο Κοντρέρας δεν μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ".

Για την κίνηση ανθρωπιάς της οικογένειας Κοντρέρας στη γυναίκα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου: " Πράγματι αυτό το ατύχημα που συνέβη επηρέασε πολύ τον Κοντρέρας. Όσοι επέβαιναν στο αεροπλάνο πήγαιναν για φιλανθρωπικό σκοπό. Εκτός από τον πολύ γνωστό δημοσιογράφο που έχασε τη ζωή του, πέθαναν κι άλλοι σημαντικοί Χιλιανοί. Επηρεάστηκαν και άλλες οικογένειες εκτός από αυτή του Κοντρέρας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ