ΠΑΟΚ

“Κοντά οι γραμμές, να μη δώσουμε χώρους”

“Κοντά οι γραμμές, να μη δώσουμε χώρους”

Η πρώτη εντολή του Ολλανδού τεχνικού στους παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τη Μέταλιστ είναι να βρίσκονται κοντά οι γραμμές.

Ο Χουμπ Στέφενς εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα δουλεύει με τους παίκτες του ΠΑΟΚ το πλάνο που θα εφαρμόσουν στον αυριανό αγώνα με τη Μέταλιστ στην Τούμπα. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έχει προχωρήσει σε ατομική ανάλυση των παικτών της ουκρανικής ομάδας, καθώς μέχρι και χθες επέμεινε πολύ στην ομαδική λειτουργία.

Ο 60χρονος τεχνικός που έχει χαρακτηρίσει πολύ καλή ομάδα την Μέταλιστ, λέει στους παίκτες του ότι το πιο σημαντικό θα είναι να μην την δώσουν χώρους για να φανεί η ποιότητά της στον μεσοεπιθετικό τομέα. “Θέλω οι γραμμές μας να είναι συνεχώς κοντά. Να καλύπτουμε τους χώρους και να μην δημιουργούνται κενά που θα έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί ο αντίπαλος” τονίζει χαρακτηριστικά.

Γι' αυτό και δούλεψε επί πολλές ώρες στο να ανεβαίνουν και να επιστρέφουν μαζί άμυνα-κέντρο και επίθεση, γιατί θεωρεί ότι αυτό θα αποτελέσει ένα από τα μυστικά της επιτυχίας για τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ