ΠΑΟΚ

Κοντά σε Γκνιάτιτς ο ΠΑΟΚ

Κοντά σε Γκνιάτιτς ο ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ είναι σε συζητήσεις με τον Πλατανιά για να κάνει δικό του τον 24χρονο Βόσνιο μέσο, Όγκνιεν Γκνιάτιτς. Δεν υπάρχει θέμα Μάκη Γκαγκάτση στην παρούσα φάση για την προεδρία της SuperLeague.

Συζητήσεις για την απόκτηση του 24χρονου Βόσνιου μέσου του Πλατανιά, Όγκνιεν Γκνιάτιτς, έχει ο ΠΑΟΚ, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr. Ο παίκτης εδώ και καιρό ήταν στη μεταγραφική λίστα του "Δικεφάλου" και υπάρχει ανοιχτή γραμμή με τον Πλατανιά για το θέμα της μεταγραφής. Φαίνεται πως ο παίκτης (αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή) είναι κοντά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και αναμένονται εξελίξεις.

Ο Όγκνιεν Γκνιάτις γεννήθηκε στο Μπουγκόινο της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας το 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Κοζάρα Γκραντίσκα. Το 2012 μετακόμισε στη Ράντ και μετά από μία τριετία αποχώρησε να έρθει στη χώρα μας την περυσινή σεζόν για λογαριασμό του Πλατανιά, με τον οποίον μέτρησε 26 συμμετοχές στη SuperLeague.

Περί Γκαγκάτση...

To όνομα του Μάκη Γκαγκάτση "κυκλοφορεί" για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας αλλά στον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται πως υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Αντίθετα τονίζεται πως στην παρούσα φάση δεν ενδιαφέρει τον "Δικέφαλο" η προεδρία της Λίγκας. Μπορεί κάποιοι να θέλουν ως πρόεδρο τον Γκαγκάτση, ωστόσο στον ΠΑΟΚ έχουν άλλα ζητήματα ως προτεραιότητα όπως η αλλαγή σκηνικού στην ΕΠΟ.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ