ΠΑΟΚ

Κλεισμένος από τον ΠΑΟΚ ο Σάχοφ σύμφωνα με τους Ουκρανούς

FC Dnipro's Yevhen Shakhov (C) celebrates after scoring during the UEFA Europa League second leg quarter-final football match between FC Dnipro Dnipropetrovsk and Club Brugge KV in Kiev on April 23, 2015. AFP PHOTO / GENYA SAVILOV
Σακόφ AFP

Ξένο δημοσίευμα αναφέρεται στην προοπτική απόκτησης του Εβγένι Σάχοφ από τον ΠΑΟΚ. Τι λένε από τον "δικέφαλο" (VIDEO).

Για τον Εβγένι Σάχοφ και τον ΠΑΟΚ γράφει η ιστοσελίδα ua-football.com: " OΕβγένι Σάχοφ την νέα σεζόν μπορεί να ξεκινήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για την ακρίβεια ο 25χρονος μέσος της Ντνίπρο είναι κοντά στο να πάει στον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, από τον ΠΑΟΚ υπάρχει ενδιαφέρον και για τους Τσιγκρίνσκι, Μπρούνο Γκάμα και Ματέους.

Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η μεταγραφή του Λέο Μάτος ενώ ο προπονητής Μάρκεβιτς αρνήθηκε πως θα μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ".Ο Σάχοφ φέτος (2015-16) σε 10 ματς πρωταθλήματος έχει τέσσερα γκολ.

Υπάρχουν επαφές, ίσως και συμφωνία

Ο Σάχοφ έχει συμβόλαιο με την Ντνίπρο μέχρι το καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ουκρανία, αλλά και το περιβάλλον του ΠΑΟΚ (επισήμως η ΠΑΕ προς το παρόν δηλώνει άγνοια) ο Λούμπος Μίχελ έχει επαφές με τον ατζέντη του παίκτη, ίσως και με τον ίδιο. Στο ρεπορτάζ της Ντνίπρο λέγεται ότι πρόθεση της διοίκησης είναι να διατηρήσει όλους τους Ουκρανούς παίκτες, ωστόσο είναι πιθανό ο Μίχελ να κινήθηκε έγκυρα και να κλείσει τον παίκτη.

Μακ: "Είναι το παιχνίδι της χρονιάς"

Για το θέμα της παραμονής του στον ΠΑΟΚ αλλά και για το ματς με την ΑΕΚ μίλησε ο Ρόμπερτ Μακ. Συγκεκριμένα ο Σλοβάκος είπε στη Nova:

Για την σημασία του αγώνα και το πως θα έρθει η νίκη:

"Το μυαλό είναι μόνο στο αυριανό παιχνίδι. Το ξέρουμε ότι είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, αυτός κόντρα στην ΑΕΚ. Δεν είχαμε καλή πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά στα Play Offs έχουμε ξεκινήσει πολύ δυνατά και κόντρα στην ΑΕΚ πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Για μένα είναι το τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για αυτή την σεζόν και θέλω να τα δώσω όλα ώστε να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να μπει στα προκριματικά του Champions League".

Για το αν θα είναι εδώ και την επόμενη σεζόν:

"Είναι δύσκολο να το πω αυτό. Έχω έναν χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζω να είμαι εδώ".

Για την ΑΕΚ:

"Όπως σας είπα για μας είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Αν πάρουμε κάτι από την ΑΕΚ έχουμε την τύχη στα χέρια στο τελευταίο παιχνίδι. Αύριο πρέπει να είμαστε όχι μόνο 100% αλλά 200% έτοιμοι και να γυρίσουμε μετά από ένα καλό παιχνίδι με βαθμούς στην Θεσσαλονίκη. Έχουμε δει ότι η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και κέρδισε το Κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα ήταν δεύτερη. Έχουν καλή ομάδα και καλούς παίκτες, ενώ έχουν παίξει πολλά παιχνίδια όπως και εμείς. Θα δούμε αύριο τι θα γίνει. Ελπίζω να φτάσουμε στον στόχο και να παίξουμε στα προκριματικά του Champions League".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ