ΠΑΟΚ

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του ΠΑΟΚ

Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ, Ατρόμητος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι προβλέπει ο πειθαρχικός κώδικας για τον τραυματισμό του Νίκου Λαζαρίδη, μετά το ΠΑΟΚ - Ατρόμητος. Τα... περίεργα του πειθαρχικού κώδικα και η αποχή των δικηγόρων

Με πρόστιμο 8-20.000 ευρώ και μία αγωνιστική αποκλεισμού της έδρας του σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 3, στοιχείο «α» για ρίψη αντικειμένων πριν ή μετά την λήξη του αγώνα, κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ για το αντικείμενο που χτύπησε τον Νίκο Λαζαρίδη λίγο μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο.

Είναι άγνωστο πάντως, πότε θα απολογηθεί ο «δικέφαλος» αφού η αποχή των δικηγόρων για το ασφαλιστικό συνεχίζεται μέχρι τις 8/2, ενώ εκκρεμούν στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League άλλες 14 υποθέσεις!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στον πειθαρχικό κώδικα δεν έχει προβλεφθεί τιμωρία για τραυματισμό ποδοσφαιριστή από αντικείμενο πριν ή μετά την λήξη του αγώνα, παρά μόνο κατά την διάρκειά του.

Σε αυτή την περίπτωση μάλιστα, οι ποινές είναι αυστηρότατες, αφού σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 3β στοιχείο στ. προβλέπεται πρόστιμο από 60-100.000 ευρώ και ποινή κεκλεισμένων των θυρών από 2 έως 3 αγωνιστικές.

Το αντικείμενο φαίνεται στο 1:45 του βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΕΛΑ

Τούντορ: "Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ