ΠΑΟΚ

Κατσε, ο Man of the Match

Κατσε, ο Man of the Match
INTIME SPORTS

Οι διακρίσεις του Εργκούς Κάτσε για τον αγώνα με τον Πανθρακικό κλείνουν με την ανάδειξή του ως Fans Man of the Match

Τον Κάτσε προτίμησαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ για Man of the Match του αγώνα με τον Πανθρακικό. Οπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Πέτυχε το πρώτο του γκολ στη σεζόν, πραγματοποίησε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση με αδιάκοπο τρέξιμο στη μεσαία γραμμή, πήρε το βραβείο του MVP από τους εκπροσώπους του Τύπου και οι διακρίσεις του Εργκούς Κάτσε για τον αγώνα με τον Πανθρακικό κλείνουν με την ανάδειξή του ως Fans Man of the Match.

Ο νεαρός μέσος που μετά το τέλος του αγώνα ευχαρίστησε τους πάντες για τη δεύτερη ευκαιρία που του έδωσαν να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, την ομάδα της καρδιάς του, κέρδισε τη δική σας προτίμηση στον σχετικό διαγωνισμό του paokfc.gr.

Ο Κάτσε συγκέντρωσε το 46% των ψήφων και άφησε στη δεύτερη θέση τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς που είχε 39%. Τρίτος στο δημοψήφισμα ήταν ένας άλλος αειθαλής ποδοσφαιριστής, ο Λίνο με 6%.

Το paokfc.gr, η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ, έπειτα από κάθε αγώνα σας δίνει τη δυνατότητα αναδεικνύετε εσείς τον καλύτερο παίκτη της ομάδας. Μπείτε στο paokfc.gr μετά το τέλος του παιχνιδιού με τη Μπενφίκα για να ψηφίσετε τον Man of the Match".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ