ΠΑΟΚ

Καθοριστική μέρα για Ανσαριφάρντ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΟ
Ανσαριφάρντ EUROKINISSI SPORTS

Η σημερινή ημέρα φαίνεται πως είναι η καθοριστική για την απόφαση του Ανσαριφάρντ για το μέλλον του, με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να περιμένουν την απάντηση του Ιρανού ευελπιστώντας πως θα τον ντύσουν στα ασπρόμαυρα.

Ο ΠΑΟΚ επιμένει για την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ ώστε να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή και αναμένει την τελική απάντηση του Ιρανού, που πρόκειται να αποφασίσει σήμερα ή αύριο για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο επιθετικός του Πανιωνίου έχει στα χέρια του την πρόταση του ΠΑΟΚ αλλά και άλλων ομάδων. Μπορεί η πλευρά του Ολυμπιακού να έχει διαψεύσει ότι ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αλλά οι "ασπρόμαυροι" έχουν την πεποίθηση πως και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου έχουν την πληροφόρηση ότι σήμερα κατά πάσα πιθανότητα ή το αργότερο μέχρι αύριο, ο Ανσαριφάρντ θα λάβει την τελική του απόφαση για το ποια θα είναι η νέα του ομάδα.

Στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ ευελπιστούν πως ο 27χρονος σέντερ φορ θα πει το πολυπόθητο «ναι» σε αυτούς, διότι έχουν καταθέσει την καλύτερη πρόταση με 750.000 ευρώ ετησίως. Μάλιστα, η προσφορά του ΠΑΟΚ έχει ανέβει κι άλλο από τις 500.000 ευρώ στην πορεία των διαπραγματεύσεων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχει η συγκατάθεση του Ίβιτς για να προχωρήσει η μεταγραφή, ενώ επίσης, αρκετοί ακόμη στον Δικέφαλο είναι θετικοί με τη λύση του Ανσαριφάρντ για τη θέση του επιθετικού που θα δώσει στη ομάδα το εύκολο γκολ που της έχει λείψει τη φετινή σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ